13 hónapos fiam utálja a hordozókendőt meitait, viszont buszoznom kell velük (3 gyerek), babakocsi sokszor nem fér fel, ha nem férünk fel órákat kell várni, miben vigyem?
Hát ez érdekes, még nem találkoztam ilyennel, pedig nagyon sok hordozott babát ismerek.
Nem lehet, hogy csak furcsa neki, mert ritkán van benne? Nem tudom, hogy mennyi idő után veszed ki, de próbáld meg, hogy nem kapod ki rögtön, amikor "szenvedni" kezd, hanem vársz pár percet, hátha megtetszik neki. Közben beszélj neki valami érdekesről, mutass neki valamit, énekelj, tereld el a figyelmét.
Tanfolyamon tanultad meg a kötést? Mennyire csinálod magabiztosan? Mert néha azért nem tetszik a babának, mert a szülő bizonytalanul, félve köti, és ezt érzi ő is, és "ideges" lesz.
Lazára semmiképp ne kösd, az veszélyes és ortopédiailag sem túl megfelelő.
De arra sajnos nincs ötletem, hogy a hordozás helyett milyen megoldás lehetne...
Hát úgy hetente megpróbálkozom vele, de feszeng ordít benne :(
Nem veszem ki egyből mert mondjuk úton vagyunk, ott nem is tudom kivenni (miközben a másik két gyerekre is figyelek ugye).
Furcsa amúgy mert egyébként meg azért viszonylag ölbe-baba szeret ölben lenni már amennyire egy örökmozgó 13 hónapos ölbebaba, de a másik kettővel összehasonlítva.
Próbáld meg a kis karjait kitenni (ha eddig belül voltak), és még egy kicsit feljebb kötni, hogy a vállad felett átlásson. Vagy próbálj ki egy másik megkötési módot, lehet, azt jobban kedvelné. Nem lehet, hogy ez a baj?
Minden gyerek más, az enyém a babakocsival volt pont így, ezért el is adtuk a hiper-szuper ezer funkciós kocsit. Van ez így :-s Sajnos én sem tudok más alternatívát mondani a hordozáson és babakocsin kívül :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!