Ez most mi? Egy 22hónapos gyerek tudatosan kiakaszt?! Mit csináljak? Kismotorra nem ül rá, nem szereti.
A kislányomról van szó. Két hete kezdtünk el járni babakocsi nélkül,mert egyszerűen nem volt hajlandó nyugton lenni benne,meg amúgy is csak útban volt. Ordított fészkelődött mindent csinált,de vittem mert nem bírom cipelni a lányom.
Most hogy kocsi nélkül megyünk mindenhová,nem akar gyalogolni! 10perc után kéredzkedik az ölembe,de én nem bírom mert már 16kg!
Ha viszem a babakocsit ki akar jönni,és szalad mint a puskagolyó akár 2órát is. Ha gyalog megyünk 10perc után cipelteti magát!
mert ismeri a te határodat és te felveszed.
ha nem veszed fel, vagy kényszerítted a banbkocsiba megszokja néhány ordítás után.
amit imádnak a gyerekek (én nem de lehet nálunk is kell egyszer), a tricikli amit te tudsz tolni egy karral. vagy a bébitaxi, de szerintem ahhoz kicsi már.
az azért is jó, mert egy új környezet új szabájok, új határok. sok triciklibe be is tudod kötni, így megmondod neki nincs kiszállás, ha elfárad belehet ülni, de nem veszed fel.
Csak azt nem értem miért fárad el hamarabb babakocsi nélkül?
Kimegyünk a kocsival,5perc után kiveszem mert minden baja van,és órákig is elrohangál!
Kimegyünk kocsi nélkül,megy egy darabig,és ölbe akar jönni!
Nem értem,és csak ritkán veszem ölbe,meg is szakadnék! Volt már e miatt elég durva hiszti az úton.
Ne vedd fel és kész. Én nem vehettem fel a fiam, mert vetélés veszélye állt fenn - többször bevéreztem. 16 hónaposan megtanult lépcsőzni a negyedikre, másfél éves kora óta meg nem viszek babakocsit se. Nem mentünk először messzire. Tudatosan szoktattam hozzá, mert tudtam, hogy jön a tesó, és nem fogok két gyereket toligálni, nem hülyültem meg. Nyáron volt 20-22 hónapos, akár 2 órát is gyalogolt.
Nem lehet, hogy a 16 kilójára rá is férne egy kis séta? A fiam is 92 centi és 12 kiló, de nem mondanám nagyon vékonynak igy se...
"Nem lehet, hogy a 16 kilójára rá is férne egy kis séta? A fiam is 92 centi és 12 kiló, de nem mondanám nagyon vékonynak igy se..."
Köszi,de nem kövér a lányom. Még csak hasa sincs,tiszta izom! Eleve 5kilóval született,és nem voltam/vagyok cukros.
10hónapos korától jár,mostanra már fut,lépcsőzik,és nem azt írtam hogy nem sétál,hanem azt hogy ha nincs nálunk a babakocsi ölbe kéredzkedik. Lehet csak a "határokat" próbálgatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!