Nem rág? Van olyan 25 hónapos baba aki nem akar harapni, rágni? Semmi szervi baja nincs az orvos türelemre int de tényleg van még ilyen gyerek vagy csak az én fiam ilyen
mindent megeszik , apró darabosan de nem eszik kiflit ilyesmit, a zsemléből h avéletlenül leharap egy nagyobb darabott kiköpi
segítsetek!!!!!
köszöönöm
2 éves kisgyereknek már azért legalább egy kiflivel meg kellene bírkóznia... Amúgy az én fiam is lustika volt,de 1 éves kora óta azért gyűri a kiflit,kenyeret ilyesmit..
Bundás kenyeret nem próbáltad? Az az én válogatós fiam pl nagyon szereti. Nálunk is van olyan,hogy nincs kedve a kenyérhez,de mi sem eszünk minden nap...
Pont így volt nekem is a fiammal borzasztóan aggódtam. Aztán bölcsibe került (majd oviba) azóta tökéletesen rág de nagyon válogatós még mindig szóval amit szeret az akármilyen darabos is legyen, megeszi amit utál azt meg nem. Ami probléma inkább hogy nagyon beszédhibás és a logopédus szerint ez ennek is köszönhető hogy nem elég erősek és fejlettek a száj körüli és egyéb beszédképző izmok.
Amúgy ő is ilyen volt amit a második írt, hogy mindent a szájába vett egész sokáig.Még 2.5 évesen se lehetett vele se rajzolni se gyurmázni se semmi mert egyfolytában rágcsálni, enni akarta a ceruzát-gyurmát.
A harmadik vagyok, de látod, van remény:)) Én fiam rág-eszik-beszél 4 éves:))
Igaz hogy logopédushoz jár, na de vannak ezzel így pár ezren rajta kívül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!