Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El fog küldeni a gyerek orvos...

El fog küldeni a gyerek orvos ilyen kéréssel?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok!Jövőhéten őszi szünet.És sajnos nem tudom senkire bízni a 7 éves lányomat.Nincs senki aki segíthetne.Szabit nem kapok mert a nyári szünet elvitte mindet nekem is és a páromnak is.A párom is délutános lesz és én is.Másik műszakba is hiába kérjük magunkat akkor is sokat kellene egyedül lennie a gyerkőcnek ezt pedig nem akarom mert bármi történhet!Szerintetek a gyerekorvos el fog küldeni ha ilyen kéréssel állok elé,hogy írjon ki táppénzre?A házi orvosom ki van zárva mert nem is ismer.Kb fél éve jelentkeztem át és szerencsére nem szoktam beteg lenni.Így ő még csak meg sem vizsgált egyszer se!
2011. okt. 21. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom-javítsatok ki- hogy y gyerekorvos nem írhatja ki a szülőt, hanem csak a háziorvos. A normálisabb háziorvossal meg lehet ezt beszélni, vagy pár tünetet le kell "játszani " (pl. orrfújás, bágyadtság) ha máshogy nem megy....
2011. okt. 21. 10:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly mütét miatt kellett befeküdnöm pár napra a kórházba.A gyerekorvos nem irta ki a férjem,állitólag,csak akkor lehet,ha tényleg beteg a gyerek.Elment a saját háziorvosához,akit szintén nem ismert,és elmondta hogy 4 hós babával kell otthon lennie.Szó nélkül kiirták.Próbáld meg,előbb a gyerekorvost,aztán a Te saját dokidat kérdezd meg.Ált szoktak segiteni.
2011. okt. 21. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:

a gyerekorvos a gyerek írja ki és te pedig vele maradsz otthon így te nem táppénzre mész hanem valami más néven maradsz otthon vele. de ugyan az mint a táppénz csak más a neve

szerintem menj el nyugodtan nem fog elzavarni legfeljebb csúsztatsz neki egy kis pénzt

2011. okt. 21. 10:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha a lányom beteg mindig kérdezi a gyerek orvos,hogy táppénzt kérek e.Mert ha épp pihenős vagyok akkor nem kell.Hazudni semmi képen nem akarok mert akkor a lányomnak is mondanom kéne,hogy hazudjon,hogy fáj a hasa vagy hányt és épp ezt nem szeretném,hogy azt lássa a hazugság elfogadható.Úgyhogy marad az őszinteség és vagy bejön vagy nem.
2011. okt. 21. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy elküldene! Legalábbis a mi orvosunk ilyen esetben nagyon humánus és segítőkész!!
2011. okt. 21. 10:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 21. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi is jártunk már így, a párom maradt otthon, de neki a háziorvosához kellett mennie.
2011. okt. 21. 10:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz először a gyerekorvosnál, ha nem megy, menj el a háziorvoshoz hasmenéssel, hőemelkedéssel, hasfájással. Azt nem látni rajtad kívülről és biztos megér egy hetet. Ha csinál székletvizsgálatot az még tovább is eltarthat akár.
2011. okt. 21. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne játszd el az orvos bizalmát!!!

A mi dokink azt mondja mindig,inkább kiírja a bajban lévő szülőt tp.-re,csak ne hazudjon,úgy is rá jön,és az neki is és nekem is kellemetlen lenne! Utána nem viszonyulna már úgy hozzánk!

2011. okt. 21. 11:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy csakis őszintén! Hasonló szituban vagyok egyébként, szabim mind elment, azonban a másodállásunk könyvelését valamikor még év vége előtt meg kellene csinálnom. Viszont ezt hétvégén nem tudom, mert a gyerek mellett nem lehet a számlákat pakolászni és számolni. Én úgy tervezem, hogy elmondom a körzeti orvosnak, hogy kellene pár nap otthon nyugiban, ezért megkérem, írjon ki pár napra. De nem kezdek el beteget színlelni, pont egy orvosnak, aki szerintem rögtön rájön.
2011. okt. 21. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!