Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El fog küldeni a gyerek orvos...

El fog küldeni a gyerek orvos ilyen kéréssel?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok!Jövőhéten őszi szünet.És sajnos nem tudom senkire bízni a 7 éves lányomat.Nincs senki aki segíthetne.Szabit nem kapok mert a nyári szünet elvitte mindet nekem is és a páromnak is.A párom is délutános lesz és én is.Másik műszakba is hiába kérjük magunkat akkor is sokat kellene egyedül lennie a gyerkőcnek ezt pedig nem akarom mert bármi történhet!Szerintetek a gyerekorvos el fog küldeni ha ilyen kéréssel állok elé,hogy írjon ki táppénzre?A házi orvosom ki van zárva mert nem is ismer.Kb fél éve jelentkeztem át és szerencsére nem szoktam beteg lenni.Így ő még csak meg sem vizsgált egyszer se!
2011. okt. 21. 10:24
1 2
 11/13 fotucsok ***** válasza:
Szerintem mondd el ezeket őszintén a gyerekorvosnak vagy a saját háziorvosodnak. Ha nem meri megtenni (neki is kockázat) akkor szoktak lenni ilyen esetekre ügyeletes ovik, ahol a település összes ovijából fogadják ilyen esetekre a gyerkőcöket.
2011. okt. 21. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Csakhogy a kérdező gyermeke 7 éves,és így gondolom már iskolás! Ovi minden szünetben van,az nem gond,de suli nincs!!
2011. okt. 21. 15:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Itt nálunk nincs ügyeletes ovi.És a lányom másodikos!
2011. okt. 23. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!