2,5 éves kocsiból ki-be járkáló gyerek alá-fölé tesztek pokrócot a kocsiba? Minél több választ légyszi
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 09:12
1/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy 40 perces séta alatt ahol többet van kint a gyerek a kocsiból mint bent.
2011. nov. 22. 09:15
2/9 A kérdező kommentje:
Ja,és ugy hogy pl. a tegnapi időben bélelt naci,vastag harisnya,két pulcsi,és télikabát volt rajta.
2011. nov. 22. 09:16
3/9 anonim válasza:
Babakocsira gondolsz? 2,5 évesen már nem használtuk. Egyébként - ha nem csúszik ki alóla, vagy vele együtt a gyerek - akkor tennék alá, s valószínűleg felé is. Ülve hamarabb érzi a hideget, a kocsi maga is hideg, szóval próbálnám melegen tartani. DE leginkább - ilyen idősen - próbálnám már elhagyni a babakocsit.
4/9 anonim válasza:
a 3,5 evesemet sem engedem ki sigatya nelkul, szoval mindenkepp, hha meg az sincs rajta.
5/9 anonim válasza:
Az én gyerekem is 2,5 éves, én nem teszek alá, mert nem tudom akkor bekapcsolni az övet. De ha be tudnám, akkor biztos tennék alá valamit, abból baj nem lehet.
6/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nem igazán viseli el maga alatt-felett,mert csak néha száll be a kocsiba,egyébként sétál,és zavarja őt hogy csuszlog,meg mindig igazgatni kell. A bélelt nadrág egy tányleg vastag naci volt,azzal a legvastagabb harisnyával. Sigatya? Most sinadrágot 3-6 fokban? Akkor mit adsz/adjak rá -3-6 fokban? Szoljatok ha én látom rosszul a olgot,de tegnap az anyum az utca közepén a gyerek előtt kiverte a dilit,miért nincs betakarva meg minden és nem tudom vele megértetni. Persze ha huzamosabb időtt ülne kocsiban biztos tennék alá-fölé avgy egy lábzsákot,de igazában leszokoban vagyunk a kocsirol,csak azért visszuk mert messzebb lakunk a várostol,és mivel a picit még kocsiban toljuk,a nagy is néha igényli.
2011. nov. 22. 09:29
7/9 zkriszti3 válasza:
Ha bizonytalan vagy válasszon a kicsi ki otthon egy párnát amit ő tesz be a babakocsiba.Lehet vékony (székre való is ) könnyen mosható és érzi ez az ő döntése.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen ez egy jo ötlet. Vagy azon gonolkodtam van egy átmeneti lábzsákunk,annak az alsó részét belekötöm a kocsiba. Eddig ugy gondoltam hogy amég nincsenek minuszok nem olyan égető dolog ez ha rendesen fel van öltöztetve. Akkor jogos anyám drámázása?Kicsit kiakasztott.
2011. nov. 22. 09:49
9/9 anonim válasza:
en irtam a sigatyat, nalunk -3 volt tegnap is, ma is, ha nalatok melegebb, akkor bocsi :) igy persze mas, de takaro fole mindekepp ajanlatos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!