27 hónapos gyerek sosem szalad (t). Amikor megemlítettem az anyukának, nevetett, hogy jé, tényleg. Csak én gondolom, hogy ez aggodalomra ad okot?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 20:51
1/8 anonim válasza:
Inkabb az ad aggodalomra okot, hogy massal foglalkozol.
4/8 anonim válasza:
Én meg beszélnék az orvossal, védőnővel.
22 hónaposom rengeteget futkározik itthon.
5/8 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, meg tanulni másfél éves korra páros lábbal szökdelni és biztonságosan szaladni (nem rohanni). Óvatosan említsd meg a barátnődnek, hogy esetleg egy gyógytornász ha megnézné...
Amúgy vannak árulkodó jelek ha probléma van, pl. sokat esik, botladozik, nem tud hátrafelé menni, stb.
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi. Nem másfél, hanem 2 és fél éves korra kell ezeket megtanulni, elírtam!
A lányom nemrég múlt másfél, ezért automatikusan ezt írtam.
Ő kb. 1 hete kezdte a szökdelést gyakorolni, hátrafelé már régóta tud menni, és szaladgál is, bár sokszor koppan a falon szegény:)
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak te gondolod. Az én gyerekem 28 hónapos, ő meg az ellenkezője, csak szaladni tud, sosem sétált még normális tempóban.. Ez most esett le..
8/8 anonim válasza:
Az en kislanyom sem volt az a szalados fajta. Most 7 eves, elsos. Semmi gond nincs vele, szepen tanul, tesi oran is ugyes, uszni is jar. Szerintem ilyen fajta az a gyerek is, bar tudom, eleg ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!