Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg orvoshoz kellene...

Tényleg orvoshoz kellene vinnem a gyereket?

Figyelt kérdés

Kislányom 5 éves lesz, szüleim nagyon elkényeztetik, egyre hisztisebb. Mi azért nem engedünk mindent meg, és elmagyarázzuk szépen hogy megértse. Múltkor anyukám úgy volt, hogy elviszi délután, elég nyűgösen kelt fel reggel, mondta, hogy nem akar mamához menni. Mégiscsak bejött anyukám, meglátta a gyerek, elkezdett sírni, hogy nem akar menni. Anyukám hazament. Majd letettem aludni, jól kialudta magát, aztán már teljesen nyugodt lett, mondta hogy mégiscsak szeretne menni, de fáradt volt. Front is volt.

Aztán ma a városba találkoztunk a szüleimmel, anyukám a tömegből hirtelen kiugrott a gyerek elé, aki úgy megijedt, hogy elkezdett sírni, el akart szaladni. Bújt bele utána az apjába. Tényleg nagyon megijedt, megviselte.

Mondta itthon hogy nagyon megijedt, hogy mama oda ugrott elé a semmiből..

Aztán persze a szüleim sértődtek meg és elmentek haza.

Óvodába semmi gond nincs vele soha, dicsérik az óvónők, szót fogad, szépen beszél, értelmes.

Itthon néha hisztizik de megbeszéljük vele utána már minden ok.

Na most meg anyukám kitalálta hogy vigyem el a gyereket az orvoshoz, mert félelmetes amit művel, meg beszéljek az óvónőkkel erről.

Most valóban szükséges elvinni orvoshoz mit gondoltok? Ok kicsit akaratos néha, de másokkal nem viselkedik így csak anyukámmal.

2023. ápr. 2. 17:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy kell orvoshoz vinni.
2023. ápr. 2. 17:10
 2/20 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem se oké egy 5 évestől, hogy így megijed a nagyanyjatol. Egyébként sem szereti őt? Mert az még egy ok lenne, hogy nem is akar vele lenni.
2023. ápr. 2. 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
Az én gyerekem 5 évesen kifejezetten örült, ha váratlanul meglátta a nagyszüleit.
2023. ápr. 2. 17:17
 4/20 A kérdező kommentje:

Hogyne szeretné, nagyon imádja, anyukám mindent megvesz neki stb hiába mondom h ne...

Mentünk nyugodtan az úton, erre a semmiből beugrott elé az nem normális dolog szerinted hogy megijedt?

2023. ápr. 2. 17:18
 5/20 A kérdező kommentje:
Alapjáraton,mikor tudja hogy jönnek, akkor persze hogy várja örül, szalad oda hozzájuk.
2023. ápr. 2. 17:19
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem oké, hogy megijedt hirtelen de az nem, hogy utána nem nyugszik meg és nem örül. Most nem azt mondom hogy vidd dokihoz de fura ..
2023. ápr. 2. 17:22
 7/20 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy félt mamától amiért megijesztette és nem akart odamenni hozzá.

Mondom senki mással ilyen nincsen, csak vele volt.

2023. ápr. 2. 17:24
 8/20 anonim ***** válasza:
63%
Én azt gondolom, mint a 6-os. Megijedt ezzel nincs gond, de az, hogy utána nem lehet megnyugtatni az nem normális dolog. Egy 1 éves viselkedik így kb., mert fejletlen az idegrendszere.
2023. ápr. 2. 17:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy sokat van a mamánál és inkább attól ijedt meg h érte jött és elviszi?
2023. ápr. 2. 17:27
 10/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta h nem lehetett megnyugtatni? Sírt vagy 1 percig utána belebújt az apjába hogy vigye ölbe. Utána rá 1 percre ahogy elmentek anyukámék már jó kedve volt.
2023. ápr. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!