Melyik az a legkésőbbi időpont, amikor orvoshoz vinnéd a gyereked? Nem indult el a fogváltás. Elmúlt 7 éves.
Fogorvoshoz vagy a háziorvoshoz? Mert ha igaz, hormonprobléma is okozhatja. :(
Tanácstalan vagyok.
Ilyen korban amúgy is érdemes akár évente elvinni fogorvoshoz ellenőrzésre.
Én terhesség miatt mentem és akkor jött a 2 évesem is. Mondta is a doki, hogy nem baj, ha szokja.
Sok helyen az ellenőrzés nem kerül semmibe.
Nincs más tünet, csak a Google kidobott egy ilyen eshetőséget is. Ugyanis a pajzsmirigy által termelt hormonok irányítják a fogváltást is.
Fogorvossal nincs gond, az oviban is volt ellenőrzésen, és a sajátomhoz is elvittem már, nem fél egyáltalán. Különben makulátlanak a fogai, se szuvasodás, se fogkő.
Augusztusbam esedékes nekem, így akkor elviszem, végülis aa röntgenen minden látszani fog.
:)
Én sem voltam sokáig parázos, és minden bizonnyal jobb lenne lazább anyukának lenni. De nekünk pont egy "á, ez nem tünet" és "ugyan már, nincs ennek a gyereknek semmi baja" dologból egy komoly, gyógyszerszedést igénylő, egész életét végigkísérő betegség lett. :(
Így azóta sajnos mindenben betegséget látok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!