Meddig van rendben, hogy ellenkező nemű kisgyerekek látják egymást meztelenül?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 12:42
11/21 anonim válasza:
Hogy is van ez Finnországban a szauna hazájában?
12/21 anonim válasza:
Nálunk naggyerek korunkig rendben volt. Igaz mar furán sokáig rajtamhagyta az öcsém a szemeit ( ● Y ● ) 25L
13/21 anonim válasza:
Pont mi t az előzőnél, csak én vagyok az öcsi. 13 éves koromtól szerettem a nővéremet nézegetni. Igen jó csaj lett belőle. Teljesen rendben volt szerintem. Még most is szoktam nézegetni, hála az apró kameráknak. 30F
14/21 anonim válasza:
Nállunk kb 7 éves korukig. Utána még láttuk egymást mikor 12 voltam, de az már kellemetlen volt.
15/21 anonim válasza:
Mi még a mai napig is néha látjuk egymást és már 27 évesek vagyunk.
16/21 anonim válasza:
Tesómmal mai napig látjuk egymást, nálunk ez valahogy mindig természetes volt, sosem okozott gondot.
17/F és 21/L.
17/21 anonim válasza:
Testvérek közt családban bármeddig
Idegeneknél elsős koruktól nem kéne
18/21 anonim válasza:
Nekem volt egy lány ismerősöm, aki 16 évesen nyáron a nagy melegben teljesen meztelenül volt otthon.
Széttett lábakkal ült a fotelba, és úgy tévézett, meg ilyesmik.
Otthon voltak a szülei is, és ő azt mondta, hogy ugyanazt látják mint amikor 1 éves volt, csak most minden egy kicsit nagyobb lett.
Tulajdonképpen igaza van.
19/21 anonim válasza:
18
Én is hasonlóan vélekedtem csak én fiú vagyok
Egyszóval ugyan azt látják mont 1 évesen csak pocit nagyobb lett...
20/21 anonim válasza:
Szerintem addig, ameddig valamelyik fél szeméremérzete nem kívánja meg a fedett testet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!