Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem hiányzik néha a csend?

Nem hiányzik néha a csend?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem az egész napom csak egy végtelen hangzavar a 3 és fél éves fiam mellett. Folyamatosan van valami közlendője, szó szerint nincs itthon fél perc csend, ha itthon vagyunk. Anya gyere már, anya nézd, anya ez, anya az... Szünet nélkül, hétvégén napi 12 órában. Néha azt érzem, hogy zsong az agyam, és, hogy ezt nem lehet józanul kibírni.
2023. márc. 5. 08:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%

Akkor ezt képzeld el, egy 4 éves és egy 1.5 éves mellett 🙄

Még caak az sincs, hogy Nappal dolgozom, mert a kicsivel itthon vagyok. (A nagy 8-12ig ovis).

Én mostanában minden este sírok kb, mert olyan szinten hianyzik a régi életem. Ezt is szeretem, de nagyon nem ilyenre számitottam.

2023. márc. 5. 08:50
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Gyakran hiányzik. 5 és 2 évesek, ma már megjegyeztem egyszer, hogy kezdek megbolondulni.
2023. márc. 5. 09:16
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha hiányzik, akkor itthagyom a gyerekeket a férjemnek pár órára és elmegyek vásárolni, sétálni, úszni egyet, vagy csak kiülök a kert végébe egy órára.
2023. márc. 5. 09:28
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Hogyne.

Ma pont elviszi a férjem az apróságot a mamához egész napra és csak egyedül leszek itthon pihenni.

Kellenek az ilyen napok.

De nem is lesz több gyermekem, azt már nem bírnám :)

2023. márc. 5. 09:39
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
DE!! 4 és 1 évesek, néha súlyos pénzeket fizetnék hogy csendben maradjanak és békén hagyjanak csak egy pár percig, cseng a fejem, az őrület határán vagyok már néha. Esténként miután elaludtak be szoktam ülni egy kád vízbe és csak nézem a falat, élvezem a csendet.
2023. márc. 5. 10:03
 6/22 anonim ***** válasza:
62%

#1 gaslighting

Te meg képzeld el 4-5 gyerekkel. Na ugye nem jó hogy lekicsinylik a gondod, mert van rosszabb. Ne csináld ezt, elég lett volna azt írni, hogy "átérzem" és akkor együttérző vagy. Ne licitálj rá kinek rosszabb.

2023. márc. 5. 10:07
 7/22 anonim ***** válasza:
39%

6!

Tudom milyen 4-5 gyerekkel... 5en vagyunk testvérek 😉

Pont ezért nem is vállaltam több gyereket.

Senki nem licitál, csak leírtam, hogy nálam mi van. Képzelje el. Ennyi, pont.

Nem kell itt okoskodi,hamár a kérdésre nem valaszolsz 😉

1voltam

2023. márc. 5. 10:27
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
De. 4 és 2 évesek. Alapból szeretem a csendet, szóval nagyon nagyon hiányzik. Éjjel és alvásidőben próbálok feltöltődni.
2023. márc. 5. 10:47
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
De igen. De heti négyszer járok futni, az egy óra, illetve szoktuk felváltva vinni a nagyszülőkhöz fel napokra, ilyenkor a másiknak van egy kis nyugta.
2023. márc. 5. 16:00
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sokszor ezt erzem, de ebben nincs semmi kulonos. Ilyen a gyerekneveles😄 en iski szoktam neha borulni, olyankor csinalok vmi programot magamnak, a gyerekekre meg vigyaz az apjuk.
2023. márc. 7. 14:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!