Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem hiányzik néha a csend?

Nem hiányzik néha a csend?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem az egész napom csak egy végtelen hangzavar a 3 és fél éves fiam mellett. Folyamatosan van valami közlendője, szó szerint nincs itthon fél perc csend, ha itthon vagyunk. Anya gyere már, anya nézd, anya ez, anya az... Szünet nélkül, hétvégén napi 12 órában. Néha azt érzem, hogy zsong az agyam, és, hogy ezt nem lehet józanul kibírni.
2023. márc. 5. 08:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

1 gyerek van, így azért nincs hangzavar egész nap.

Napközben alszik egyszer 2-3 órát, azért ilyenkor nagy a nyugi.

Napközben sincs sikonyálás megállás nélkül.

Ha megyünk az unokatesóhoz, na akkor van, de annyi kell :D

2023. márc. 7. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
1, akkor minek kellett még egy gyerek?
2023. ápr. 22. 23:24
 13/22 anonim ***** válasza:
29%
#2, de miért kezdesz megbolondulni?
2023. ápr. 23. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Nálam viccen kívül ez volt az egyik fő faktor, amiért csak egy gyereket vállaltam. Azt az egyet imádom, de bizisten megőrülnék, ha a mostani szintnél is kevesebb nyugtom lenne.
2023. ápr. 23. 16:04
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Dehogynem. Alig várom hogy visszamenjek dolgozni. Imádom meg minden. De egész nap be nem áll a szája. Még evés közben is hümmög.
2023. nov. 28. 17:37
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
De igen, nagyon tud hiányozni a csend. Szerintem mindenkinek. Én már dolgozom. Nem mondom, hogy könnyebb lenne a helyzet, hanem, máshogyan nehéz. Míg otthon voltunk, legalább, ha a gyerek aludt, tudtam pihenni. Most dolgozom, ami sokszor kimerít, csak másként, mint a gyerek. Jó lenne úgy hazaérni, hogy van másfél óra nyugalmam minimum, amikor kifújhatom magam, nem kell egyszerre négy felé figyelnem, és nyugodtan átgondolom az otthoni teendőimet. De ugyebár, ez gyerek mellett nem valósul meg.
2023. nov. 29. 09:58
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Az ên lányom is folyton beszél.Márciusban született a tesója,aki folyton nyíg.Azért szokott csend is lenni.Pl.most.A nagyobb mesét néz,a kicsi meg alszik
2023. nov. 29. 13:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék érte... nembeszélő autim van...
2024. jún. 1. 17:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2024. jún. 1. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Gondolom autista
2024. jún. 1. 19:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!