"Ne sirjal b+meg!" - kiabalta be apuka a gyereknek a versenyen. Ti mit tettetek volna?
Figyelt kérdés
A minap egy kis hazi barati sportversenyen vettek reszt a gyerekeink, az egyik kislany elesett a cel elott es elkezdett pityeregni. Apuka a kispadrol annyit tudott bekiabalni, hogy ne sirjal b+meg.
ti mit tettetek volna a helyemben?
2023. febr. 16. 07:00
41/42 anonim válasza:
"Apuka nyilván alapból is kötőszónak használja a b+-et, nagyon nem akartam volna fenn rajta, eszembe se jutott volna kérdést kiirni róla."
akkor biztos en nem tudok ertelmezni"
Nos, én írtam azt a kommentet és valóban, te nem tudsz ertelmezni, hiszen a nem akadok fenn rajta és a normálisnak tartom nem ugyanazt jelenti. Nem akarok fenn rajta, mert igen gyakori a káromkodás q mai világban, de ettől még nem lesz se helyes, se normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!