Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az apuka nem segít semmit a...

Az apuka nem segít semmit a gyereknevelésben?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdeznék illetve mindenkitől , ahol eggyütt élnek a szülők és az apukat egyáltalán nem veszi ki a részét a gyereknevelésből semmilyen téren. Mit lehetne tenni , hogy foglalkozzon a gyerekekel , hogyan lehetne rávezetni az apát , hogy rá is szükség lenne , nem csak nekem , hanam a gyerekeknek is. Nagyon erőltetni nem akarom , mert félek hogy akkor elhagy minket.
2010. dec. 7. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
elhagy ha törődnie kell veletek? akkor menjen jó messzire... a párom sem viszi túlzásba, de ha vmire megkérem, azt szó nélkül megteszi. akár nekem segít ezzel, akár a gyermekünket szórakoztatja.
2010. dec. 7. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szólnék és elhagyna, akkor már komoly gondok lehetnek! Nem hiszem, hogy a háztartásban való segítés válóok lenne! Ha igen, akkor mélyebben kell keresni az okokat!

Az én férjem sokszor szó nélkül is segít, ha megkérem valamira, akkor is segít. Általában nem azért kérem meg, hogy segítsem, hogy leüljek tévét nézni, hanem azért, mert más dolgom van.

2010. dec. 7. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Férjem se segít sokat az ellátásban, sőt semmit se. De ha megkérem akkor vigyázz rá ha el kell mennem valahova, ha itthon van akkor játszik vele, szórakoztatja ezt magától teszi, kérés nélkül. Mivel amint hazaér apa, kisfiunk rögtön szalad elé, átöleli, puszit ad neki, és hívja játszani. Nincs mit tennie apának:)
2010. dec. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!