"Ne sirjal b+meg!" - kiabalta be apuka a gyereknek a versenyen. Ti mit tettetek volna?
A minap egy kis hazi barati sportversenyen vettek reszt a gyerekeink, az egyik kislany elesett a cel elott es elkezdett pityeregni. Apuka a kispadrol annyit tudott bekiabalni, hogy ne sirjal b+meg.
ti mit tettetek volna a helyemben?
El lehet képzelni, mi lehet otthon, ha még mások előtt sem tudta magát az apuka türtőztetni.
Aki az érzelmekre így reagál, annak van baj a fejében, nem kevés.
Én biztos szóltam volna, mert egyszerűen kirobbant volna belőlem, mint ahogy apukából ez a reakció. Mindenki előtt rápirítok, hogy hogyan beszél azzal a szegény kislánnyal.
"El lehet képzelni, mi lehet otthon, ha még mások előtt sem tudta magát az apuka türtőztetni."
Jaja, mi lehet otthon egy b+ miatt... Nagyanyám idén lenne 94 éves. Konkrétan folyamatosan káromkodott, kishülye, kispöcsös, kisszaros, kispunci volt az unoka, azistenbaxxameg az alap kötőszó nála. A vilagon nem létezett nála jobb nagyszülő és anyám is csodálatos anyának tartotta világ életében. Ez volt a szokása, hogy így beszélt. Senki nem tudja honnan szedte, az ő szülei sosem beszéltek így, nagyapám sem.
Szegény kislány. Mondjuk ez függ attól, hogy mondta az apa. Idegesen, vagy röhögve.
Én lehet megemlítettem volna a kislány osztályfőnökének hogy aggasztónak találom, legalább tettem egy lépést, és hátha ő legalább azért szól az apának, hogy az iskola területén a házirend neki is szól, nem csak a gyerekeknek.
Nem értelek.
Mit szeretnél? Kis előadást tartani, vagy mit?
Miért vonsz le egyetlen alkalom után bármilyen követleztetést?
Én baromira utálom a hozzád hasonlókat, az amolyan mindenlében kanalakat..
15, nincs is más dolga az ofőnek, mint minden b+ után intézkedni.
Nem szoktam így beszélni, de ne essünk át a paci másik felére.
Nem feltétlen a b+ miatt.
Nem tudom (és te sem) hogy milyen stílusban kiabálta ezt az apuka. Ha esetleg idegbetegen és engem aggaszt, igenis teszek egy lépést, hátha segít. Amikor családon belüli erőszak van és tragédia történik, mindig azt sápítozzák az emberek, hogy "nem igaz senkinek nem tűnt fel", "miért nem tett valaki valamit, biztos látták, hogy egy vadállat az apa". Én azzal, hogy jeleztem az osztályfőnöknek hogy figyelje a kislányt (ami a dolga is) esetleg beszélgethetne az apával erről és látja milyen természet, hogy reagál egy lecseszésre. De sok minden történhet.
Én teszek egy lépést, mert így érzem helyesnek, 20 másik itt a kommentek között meg inkább félrenéz.
Bár lehetne itt küldeni egy lassú, gúnyos taps effektet nektek. Kicsit sem izgat ha lepontoztok, vagy nem értetek egyet.
Reflexből pofán b@sztam volna valamivel.
Engem is a szüleim, ha sírtam vagy valami, még külön azért is lecsesztek s kiabáltak velem, mert sírni mertem.
"Reflexből pofán b@sztam volna valamivel"
Ja, ő meg feljelentést tesz ellened reflexből. Joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!