Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Ne sirjal b+meg!" - kiabalta...

"Ne sirjal b+meg!" - kiabalta be apuka a gyereknek a versenyen. Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés

A minap egy kis hazi barati sportversenyen vettek reszt a gyerekeink, az egyik kislany elesett a cel elott es elkezdett pityeregni. Apuka a kispadrol annyit tudott bekiabalni, hogy ne sirjal b+meg.

ti mit tettetek volna a helyemben?

2023. febr. 16. 07:00
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
92%
Nem barátkoznék ilyen emberrel.
2023. febr. 16. 07:10
 2/42 A kérdező kommentje:

a verseny volt barati a gyerekeknek, nem a tarsasag. ez egy ilyen iskolai sportfoglalkozas utani kis hazi verseny volt. igy ertettem.

nem baratom az illeto, csak tudom, kicsoda.

2023. febr. 16. 07:13
 3/42 anonim ***** válasza:
81%
Apuka nyilván alapból is kötőszónak használja a b+-et, nagyon nem akartam volna fenn rajta, eszembe se jutott volna kérdést kiirni róla.
2023. febr. 16. 07:19
 4/42 anonim ***** válasza:
92%

Félreérhető volt a kérdés ezek szerint, mert nekem is úgy jött le, hogy barátok vagytok.

Én semmit sem tettem volna. Nem az én gyerekem. Sajnálnám nagyon, meg lenne a véleményem, de tenni nem tettem volna semmit. Értelme nem hiszem, hogy sok lenne egy beszólásnak.

2023. febr. 16. 07:20
 5/42 A kérdező kommentje:
4 szoval neman turjuk, hogy mas gyereket verbalisan "bantalmaznak", megalaznak?
2023. febr. 16. 07:26
 6/42 anonim ***** válasza:
66%

Azért ebből az egy mondatból ilyen messzemenő következtetést levonni nem semmi. Millióan használják a b+, faxom, kva, stb szavakat kötőszóként, úgy higy konkrétan észre se veszik. Apuka nyilván se megalázni, se bántalmazni nem fogja nagykozonseg előtt a gyereket. Nagy esellyel simán vigasztalasnak szánta a mondatot.

De te mit tettél, szuperhős? Azonnal feljelentetted apukát, behozatal neki egyet, vagy neki alltal te is b+ezni? Ja, semmit se tettel?

2023. febr. 16. 07:31
 7/42 anonim ***** válasza:
97%
Hiába mondasz bármit is... Max te is kapsz egy b+-et... Egyrészt, ha apuka ilyen, nem tudsz rajta változtatni, pár mondattól nem fog másképp viselkedni, másrészt nem szólhatsz bele mit mond. Sajnos nekem is volt több hasonló próbálkozásom, durvább esetekkel, mind kudarcba fulladt. Szóval ezt apuka feleségének több esélye lenne megoldani.
2023. febr. 16. 07:32
 8/42 anonim ***** válasza:
76%
Semmit, mert semmi értelme. Ha beleállsz akkor lehet még a kislánynak lesz rosszabb, mert "miatta cseszték le". De ilyenkor eszembe szokott jutni, ha nyilvánosan valaki így beszél (akár gyerekkel, akár a párjával) akkor mi mehet otthon 🙄? Sokan kötőszóként használják, ami engem irritál, de valamiért társadalmilag "elfogadott", hogy sokan úgy beszélnek, mint egy kocsis.
2023. febr. 16. 07:34
 9/42 anonim válasza:
94%
Nem támogatom a stílust, amit az apuka képvisel, nekem sem tetszene. Viszont nem jó ötlet beleszólni más dolgában, főleg, ha gyerekneveléssel kapcsolatos, mivel az égvilágon semmi közöd hozzá. Ha fizikai bántalmazás történt volna, az már más kérdés.
2023. febr. 16. 07:36
 10/42 anonim ***** válasza:
96%

Mint másik szülő, semmit. Előttem leírták, miért.

De ahogy a lányom alsós osztályfőnökét ismerem, ő mint pedagógus elbeszélgetett volna a kedves apukával. Eredménye annak se lett volna, de tanárként van abban a helyzetben, hogy kérés nélkül is elmondja a véleményét.

2023. febr. 16. 07:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!