"Ne sirjal b+meg!" - kiabalta be apuka a gyereknek a versenyen. Ti mit tettetek volna?
A minap egy kis hazi barati sportversenyen vettek reszt a gyerekeink, az egyik kislany elesett a cel elott es elkezdett pityeregni. Apuka a kispadrol annyit tudott bekiabalni, hogy ne sirjal b+meg.
ti mit tettetek volna a helyemben?
a verseny volt barati a gyerekeknek, nem a tarsasag. ez egy ilyen iskolai sportfoglalkozas utani kis hazi verseny volt. igy ertettem.
nem baratom az illeto, csak tudom, kicsoda.
Félreérhető volt a kérdés ezek szerint, mert nekem is úgy jött le, hogy barátok vagytok.
Én semmit sem tettem volna. Nem az én gyerekem. Sajnálnám nagyon, meg lenne a véleményem, de tenni nem tettem volna semmit. Értelme nem hiszem, hogy sok lenne egy beszólásnak.
Azért ebből az egy mondatból ilyen messzemenő következtetést levonni nem semmi. Millióan használják a b+, faxom, kva, stb szavakat kötőszóként, úgy higy konkrétan észre se veszik. Apuka nyilván se megalázni, se bántalmazni nem fogja nagykozonseg előtt a gyereket. Nagy esellyel simán vigasztalasnak szánta a mondatot.
De te mit tettél, szuperhős? Azonnal feljelentetted apukát, behozatal neki egyet, vagy neki alltal te is b+ezni? Ja, semmit se tettel?
Mint másik szülő, semmit. Előttem leírták, miért.
De ahogy a lányom alsós osztályfőnökét ismerem, ő mint pedagógus elbeszélgetett volna a kedves apukával. Eredménye annak se lett volna, de tanárként van abban a helyzetben, hogy kérés nélkül is elmondja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!