Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Főállású anyukák - milyen...

Főállású anyukák - milyen okból maradtatok otthon? Hogy álltok anyagilag, így hogy csak a férjetek/párotok dolgozik?

Figyelt kérdés

Tudom, ez indiszkrét kérdés, és nem illik "mások zsebében kotorászni"... Így névtelenül talán elnézitek nekem. Mennyit keres a férjetek/párotok, hogy otthon tudtok maradni?

Azért kérdezem, mert fontolgatom, hogy felmondok. 3 kicsi gyermekünk van (mind 10 év alatti), részmunkaidőben dolgozom, férjem 3 műszakban. Viszont, a munkám elég stresszes, és sokszor azt se tudom, merre van az előre. Szellemileg, lelkileg nagyon megterhelő a gyerekek mellett (ez) a 6 órás munka. Rengeteg tennivalóm van itthon is mindig, nem unatkoznék. De félek, nem lenne elég a pénzünk, akkor sem, ha a főzéssel és egyéb dolgok házilag elkészítésével spórolnánk (annyit szerintem nem, amennyit keresek most). Köszi, ha válaszoltok!

2023. febr. 3. 17:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
66%

Én se értem ezt a 38-ast de látom más se, jól le lett pontozva 😁

Nálunk is csak egy kereset plusz a gyes van de mi is tudunk félretenni. Be kell osztani ügyesen.

2023. febr. 18. 02:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!