Főállású anyukák - milyen okból maradtatok otthon? Hogy álltok anyagilag, így hogy csak a férjetek/párotok dolgozik?
Tudom, ez indiszkrét kérdés, és nem illik "mások zsebében kotorászni"... Így névtelenül talán elnézitek nekem. Mennyit keres a férjetek/párotok, hogy otthon tudtok maradni?
Azért kérdezem, mert fontolgatom, hogy felmondok. 3 kicsi gyermekünk van (mind 10 év alatti), részmunkaidőben dolgozom, férjem 3 műszakban. Viszont, a munkám elég stresszes, és sokszor azt se tudom, merre van az előre. Szellemileg, lelkileg nagyon megterhelő a gyerekek mellett (ez) a 6 órás munka. Rengeteg tennivalóm van itthon is mindig, nem unatkoznék. De félek, nem lenne elég a pénzünk, akkor sem, ha a főzéssel és egyéb dolgok házilag elkészítésével spórolnánk (annyit szerintem nem, amennyit keresek most). Köszi, ha válaszoltok!
En is előtte állok.
Nagyon szeretnék dolgozni, de sokáig nem is lesz lehetőségem.
4 gyerekünk van, 5 év alattiak.
Most 600 körül hoz haza, de ez javulni fog, az enyém amikor eltűnik, annyival többet fog már. ( nincs hitelünk)
Nyugdíj nem izgat, nem lesz, fizetjük magunknak.
Szóval átmenetileg mindenkepéppen meg vagy 3-4 évet itthon leszek.
Én azért maradtam itthon, hogy tudjam őket logisztikázni.
Kertvárosban laktunk, onnan költöztünk vidékre. A gyerekek maradtak a városi sulikba. Mellette mind a 3nak edzések, oda hordom őket szintén a városba.
8éves koráig a kicsinek anyaságin voltam, azóta meg itthon, mint "mindenes".
Fiam 12, lányom 14, nagyfiam 18. A kicsi jégkorongozik, minden nap edzés. Lányom versenytáncol, neki heti 3x. Nagyfiam focizik, ő az edzést már egyedül oldja meg.
Fodrász a szakmám, van itthon egy kis szalonom, de csak barátoknak, rokonoknak. Néha falubelieknek.
Párom építőipari vállalkozó. Van hónap, hogy 1-200ezret hoz haza. De van hogy 2milliót.
Vígan megélünk abból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!