Egészségügyben dolgozók! Hányadik héttől maradtatok otthon?
Háziorvosi ellátásban dolgozok, napi szinten találkozok 50-60 beteggel, eléggé félek, hogy elkapok valamit.
Ti mikortól maradtatok otthon?
36. hetig.
Kulfoldon elek, itt nincs tappenzcsalas.
( nem is ott tart az orszag ... mint Magyarorszag )
Lehet, ha a munkáltatók nem ïgy állnának a terhes nőkhöz akkor nem lenne annyi táppénzes. Valakinek amúgy sincs választása...
Jó, hogy nem azt mondod munkahelyen ebédszünetben szüljenek a nők...
Lombikunk volt, úgyhogy a beültetés óta táppénzen vagyok.
Nem is megyek vissza, mert:
-veszélyeztetett vagyok (ikerterhesség)
-emelgetnem kellene a betegeket (műtétes osztály, nagy műtétekkel)
-szeptikus betegek is vannak nálunk
-6 évet vártunk erre, és nem érdekel ki mit gondol... csak az a fontos, hogy ki tudjam hordani egészségesen a gyerekeimet!
Nem vagyok egészségügyis,de ha veszélyben érzed magad,akkor maradj otthon.A másik,ha maradsz,száj elé maszk,gyakori kézfertőtlenítés.Ha első baba,nem kockáztatnék.Nem táppénzcsalás,ha a munkakörülmények nem terhes nőknek valók.
Én szeretem Magyarországot,még ha nehéz is megélni.Az a valami,ha itt is meg tudsz élni,nem akkor,ha elmenekülsz.Aki nem szeret itt lenni,menjen,de hagyja már békén a MAGYAROKAT.És ha így gyalázod a saját hazádat(ami már bem nevezhető annak),akkor ne kommentelj,mert kezdeményezem a kitiltásodat az oldalról.
Barátnőm a pozitív teszttől.
Azt mondta, nem kockáztat.
Bármit össze lehet szedni a sok beteg között, emelgetni kellett volna a betegeket, stb., sok a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!