Otthon lévő Kismamak! Ti mit csináltok, hogy ne unjátok szét magatokat?
Horgolj,varrj,köss,olvass,nézz filmeket stb.
Annyi mindent lehet csinálni,legyen már fantáziád!
1 -e vagyok
Akkor más a helyzet. Most élvezd ki ezt a ráérős időszakot ! Olvass, fejts keresztrejtvényt, sétálj,hallgass zenét !
Huhh hát én mindig feltaláltam magam. Nem igazán unatkoztam a 9 hónap alatt. Pedig én elejétől nem dolgoztam már.
Mi rengeteget mentünk a kedvesemmel. Vagy a barátnőimmel.
Otthon is sokat készülődtünk a pici érkezésére. Nagyon gyorsan elrepült az a 9 hónap. Mi mondjuk kertes házban élünk. 4 kutyus volt akkor, a kert stb..
Amikor meg már meglesz a pici na akkor már biztosan nem fogsz unatkozni:)
Amúgy ja.. Horgolj.(engem mondjuk ez nem érdekelt s érdekel), rajzolj, fesd ki a babaszobát,úgy, hogy te rajzolod meg,rendezd be...Barátnözz,vásárolgass.. sok-sok mindent lehet. És élvezd a csendet és használj ki minden egyes percet míg a pocidban van;) Főleg az estéket:)
A 36 hetig nehez munkat vegeztem korhazban mutoben.
Sajnos itt nem irnak ki csak mwrt terhes vagy
Itt nem betegseg dolgozni kell
Hanyadik hetben vagy? En az elso gyerkoccel 7 honapos koromig usztam heti 2szer legalabb. Az orvosom abszolut partolta, en meg imadtam. Kesobb csak azert nem, mert tel volt es a minuszokban annyira mar nem futott a lelkesedes.
Amugy olvasas, filmnezes, szokasos... menj minel tobbet moziba, szinhazba, kiallitasra, nekem a gyerkocok mellett ezek hianyoznak a leginkabb, ebbol van a legkevesebb. Ha most megteheted, mert mar nem dolgozol, hajra! Joga, kismamatorna, de barmi olyan mozgas, ami esszeru es nem megterhelo (ha elotte is sportoltal), a dokid is rabolint, nyomjad! Hasznald ki, hogy delelott mennyire mas az elet, en total racsodalkoztam, a hangulata is mas, mint a munka utan bezsufolt programoknak 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!