29 hetesen hogy érzitek magatokat? Miket csináltok meg és mi az amit már nem? Mennyit pihentek? Elkezdtétek már a készülődést? Babaágy, berendezés, ruhák készítése, stb?
30hetes 5napos vagyok elkészitettem a ababaruhákat pár hét és az enyém is készen áll az útra
sokat ne tudok pihenni hiszen a második gyeremek lesz
most keresek komodot még mert annyi a ruha mint égen a csillag nem tudom hova tenni.
befordult a baba fejvégü egyelöre,2000 méhszájam van attol még ugyanugy élem a hétköznapokat de estére már hulla fáradt vagyok
szia! holnap töltöm a 30. hetet :)
még sehogy nem állunk, azaz most újítjuk fel a lakást. szigeteljük a tűzfalat, stb... elvileg Karácsonyig végzünk vele. utána kezdünk csak bele a baba cuccok összeszedésébe. van már pár ruhánk, kiskádunk, babakocsink, játékok, szóval elég sok minden, de még annál több hiányzik :) ezeket januárban szerezzük be, a kisággyal együtt.
mindent csinálok, pár napja fejeztem be a tapétakaparást (persze létrára nem másztam. emellett annyit pihenek amennyit csak tudok, hiszen a baba mellett már nem sok időm lesz ezekre :)
a karácsonyt idén kihagynám egyéb okok miatt, de ez mellékes :)
te hogy vagy? hogy álltok?
Én ma vagyok 29 hetes, van két 3 éves ovis örökmozgóm, akik többet vannak itthon mint oviban kisebb köhögés, takonykór miatt. Úgyhogy a pihenésről ne beszéljünk.:)
Sajnos a lábam a visszereim miatt nem nagyon bírom, gyógyharisnyát hordok, plusz injekciózom is. a házimunka szinte az enyém, a férjem sokat dolgozik. a pocakom egyre többet keményedik, ebből is gondolom kicsit visszább kéne venni. Méhszájat nekem még nem néztek, 32 hetesen kell majd mennem uh-ra + dokimhoz. a kiságyat még nem raktuk össze, babakocsit a jézuska hozza, a ruhák pakolásával nekem is gondom lesz, nem nagyon van hely, még varázsolnom kell vmit, legalább az egyik pelenkázó komódot szabaddá kell tenni.
Köszönöm, hogy írtatok! További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!