Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetes várandósok...

Ti hány hetes várandósok voltatok mikor elkezdtetek a szüléstől félni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem volt bennem félelem, még a szülés napján sem.

Úgy voltam vele, hogy ezen túl kell esni, és hogy annyi nő szült már. Mindenki túlélte.

Csak meglepődtem, hogy mondta az orvos délre meg lesz a baba.

Délután már mondta, muszáj az epiduláris, mivel nem akartam érzéstelenítést...

Aztán este bejött és mondta, hogy császár.

Utána semmire nem tudtam válaszolni.

Hallottam, hogy hozzám beszélnek, de úgy megijedtem, hogy teljesen leblokkolt az agyam.

Nem készültem fel erre.

2012. nov. 1. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem féltem, hiszem, hogy ahogy gondolkodsz az fog megtörténni, így csináltam egy forgatókönyvet arról, hogy szeretnék szülni:) Senkinek nem mondtam, de én pontosan tudtam mit akarok....Pont úgy történt, fájdalomcsillapító nélkül, természetes úton 8 óra alatt....Bármikor újra csinálnám a fájdalmak ellenére! Rengetegen végigcsinálták már, élnek, boldogok, ne félj!!! A szülésznő, az orvosok mind segíteni fognak, és repülni fog az idő....
2012. nov. 1. 20:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó napon még dolgoztam. Délután volt olyan érzésem, hogy m ég aznap megszülök. Este 10-kor kezdődtek a fájásaim. Ültem az ágyban és mértem sz időt, hogy milyen sűrűek. Amikor már 10 percesek voltak, akkor mentünk be a körházba. Reggel 7-kor született meg a lányom., gátmetszéssel, minden fajta fájdalomcsillapító nélkül.

Nem féltem soha, mert tudtam, hogy előttem már sok nő átesett ezen, és ez egy természetes folyamat.

2012. nov. 1. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Én a terhességem alatt egyszer sem féltem, és ne azért mert egy hős amazon volnék.Csupán szerettem volna már a karjaimban tartani a kisfiamat,és ez elnyomta bennem a félszt,talán.

Mivel még túl is hordtam,így rendesen örömtáncot jártam,mikor beindult magától a szülés. :)

2012. nov. 1. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Még terhes se voltam,mikor már féltem. Aztán ahogy kismama lettem egyre múlt ez a félelem, mire eljött a szülés,addigra pedig teljesen megnyugodtam.
2012. nov. 1. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:

En sem feltem. Bar azzal nem ertek egyet, ahogy tervezed az agyadban ugy is lesz. Vannak szerencsesebbek persze es vannak akiknek nehezebben megy. Nem voltam hajlando meghallgatni senki horrorsztorijat.

Nekem nem sikerult barmennyire is akartam termeszetes uton. De megprobaltam! Kozel 2 napot vajudtam onnantol szamitva, hogy rajottem 5-7 perces fajasaim vannak.

Nem szabad arra gondolnod, hogy nem sikerul. A nagytobbsegnek igenis sikerul!!!! Nagyanyaink( az enyem pl) 3 gyereket a tanyan szult meg, egyet otthon egyet meg korhazban. Bennem ez elt mikor vartam a kisfiamat. Igaz mis surgosegi csaszarral vegeztuk de az a lenyeg, hogy mindegyikunk egeszseges. Tok mindegy hogy jon ki a lepes egy a lenyeg: az egeszseg.

2012. nov. 1. 21:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Nálam is ez van,hogy itt vagyok 26+2 hetesen és nem a szüléstől félek,hanem inkább attól,hogy jó anya leszek-e....De ez hamarosan úgy is kiderül.....hisz nincs sok már hátra.

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 1. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem úgy érted..igen van egy időszak ,nálam 25-30hetesen pörögtek e gondolatok amin most át esel(hanyadik hétben jársz?)most én 36hetet töltöm és e gondolatok elhagytak,már az van amit az előttem lévök soraikban olvasol.Én4xszültem gát metszéssel,most az ötödik kincsemet várom.nem szabad félni! főleg a vajúdáskor mert meghosszabodik az idő.

Minden jót neked!

2012. nov. 1. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem féltem egyáltalán a szüléstől.
2012. nov. 1. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
minusz hatvan hónapos terhesen már rettegtem tőle, mert kicsi a fájdalomküszöböm, de most 37 hetesen már nem félek, inkább már várom, hogy megmérettethessek! :D
2012. nov. 1. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!