Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen mennyi volt a...

37 hetesen mennyi volt a méhszájértékeket, elkezdtetek már nyílni?

Figyelt kérdés

Az elsővel ilyenkor még zárt voltam.

Most 3100as értéket írt a doki a papírra. Már 38+2 hetes vagyok,azóta nem vizsgált.

csak most egy kérdés kapcsán jutott eszemb,e ahol a 34 hetes kismama aggódott,hogy nem ellég nylít még ki a méhszája és hogy nehéz szülése lesz e ugynailyen értékek mellett??

az első nekem nagyon hosszú,nagyon fájdalmas (17 óra) volt. Ilyen értékkel bármilyen szülésre készülheteK Lehet ugynaolyan hosszú de rövidebb is??

2012. aug. 15. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
én sem nyíltam egészen a szülés napjáig. nem tudom, h van-e összefüggés, nekem nehéz szülésem volt.
2012. aug. 15. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 2. gyerkőcöt 37+3 hétre szültem,és 2.5 ujjnyira voltam nyitva.NST-re mentem,szülés lett belőle.A 30. héten 2000 volt az értékem,a 34. héten pedig 2100.Most a 34.héten vagyok a 3. babával,30 hetesen most is 2000 volt(a 28. héten még 3000),holnap megyek dokihoz,majd kiderül mi a helyzet.Én az első gyereket 4 óra alatt szültem meg,a 2.-at 3 óra alatt(az első fájástól).34hkm
2012. aug. 15. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 37 hetesen mindkét babával zárt volt még a méhszáj. Az elsőt 10 napos túlhordással indították 5,5 óra alatt megvolt, a másodiknál most 39+5 hetesen vagyok 2111 méhszáj értékkel. Egyáltalán nem gond, ha nem nyílik ki korán, legalább nem jut be mindenféle fertőzés. Bár jobban örülnék neki nyitottabb lennék, akkor talán bízhatnék abban, hogy 1 héten belül megszülök.
2012. aug. 15. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb. a 28. héttől 2000-es volt az értékem. Ma voltam orvosnál, 36+3 hetes vagyok. 1100 az érték. Nem tudom mire számítsak.
2012. aug. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!