Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Otthon lévő Kismamak! Ti mit...

Otthon lévő Kismamak! Ti mit csináltok, hogy ne unjátok szét magatokat?

Figyelt kérdés
hazimunka, gyerek ruha vásárlás, kicsi séta... de még mit lehetne? Eddig dolgoztam és most megöl az unalom, a hazimunkatol meg mar tiszta ideg vagyok.
2016. szept. 30. 14:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

nekem van egy 2 évesem :)

Főzök-mosok-takarítok, kertészkedem, a lakásnak és az udvarnak ragyognia kell. Délutáni alvásnál filmezek, ha olyanunk van bevágódunk az autóba és csak ellépünk csavarogni, vásárolgatni,vagy valahova beülni :)

40hkm

2016. szept. 30. 15:55
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Én egyetemre járok mellette. Esetleg valami képezée?nyelvtanulás? Magam számára bőven lennének ötleteim ha lenne több időm..:-)
2016. szept. 30. 16:08
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Én 23 hetes vagyok és nagyon élvezem a nyugis délelőttöket.8-12:30-ig azt csinálok amit "akarok".Persze házimunka minden napra jut.Utána 1re megyek a kicsiért oviba,3ra a nagyért 0. ba.Fél 4 mire hazaérünk,utána már olyan hamar este van.Hétfőn meg szerdán a naggyal tornára járunk uh olyankor fél 6ra érünk haza.Még 1 óra játék és vacsi fürdés.8-kir meg már kidőlnek.Szalad az idő.
2016. szept. 30. 16:38
 14/29 anonim ***** válasza:
39%

Ennyi munkanélküli kismama van?

Vagy veszélyeztetett terhesként táppénzen hogy lehet kertészkedni, színházba járni, sportolni, úszni???

Táppénzcsalóként, csak papíron veszélyeztetettként... gondolom így. Szomorú.

2016. szept. 30. 17:11
 15/29 anonim ***** válasza:
36%

Kérdezd meg a dokit de úgy tudom az úszással semmi baj nincsen. Menjél nyugodtan. Én is mentem volna de nem volt rá keret.

Vagy barátokkal találkozz. Ha kertesbe laktok akkor meg nem tudom elképzelni unatkozol ott mindig van mit csinálni.

Ha meg panel akkor elhiszem hogy unatkozol.

Tudsz varrni? Vagy festeni? Van ilyen lakberendező program tölts le egyet.

2016. szept. 30. 17:28
 16/29 anonim ***** válasza:
35%

Ebben a beteg orszagban ha valakinek osszenott a szemoldoke mar veszelyeztetett terhes

Buta kfejezes hiszne terhesseg termeszetes allapot nem betegseg nem kell otthon aszalodni

2016. szept. 30. 17:30
 17/29 anonim ***** válasza:
57%

Hát én pl 5 hónapig dolgoztam. Elég stresszes volt a munkahelyem. Igaz hogy ülni kellett de állandóan kaptam valami kedveset az arcomba vagy leköptek. Ehhez hozzátársult hogy hánytam mint a lakodalmas és sokszor majdnem összehánytam magam ott a helyszinen mert egyszerüen nem volt lehetőségem kimenni annyian voltak. Nem tudtam enni ha olyan volt mert nekünk nem volt ebédszünet. Szóval néha büdös koszos kézzel kellett hozzányúlnom a kajámhoz. :(

A végére állandóan keményedtem és ülni sem birtam. Túl sok stresszt kaptam az emberektől amiket nem tudtam lekezelni mert hormonáradat volt bennem. (Amit egyébként simán lekezelek ha nem vagyok terhes) igy a férjem azt mondta mikor minden áldott nap kiborulva bőgve mentem haza késő este hogy ezt itt befejeztük és gyere el táppénzre.

Inkább csendben pörögve dolgoztam volna vagy az olyat aki ül egy irodába semmi gondja baja.

Én igy jöttem el táppénzre, pedig mondtam bent addig csinálom még birom.

Ezt annak üzenem aki táppénzcsaló szavakat használ.

2016. szept. 30. 17:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én többségében netezem: itt vagyok fent, társas oldalakon, fórumokon meg sokat olvasok a terhességről. Aztán kb. déltől főzni szoktam meg sokat beszélek telefonon is...később megetetem a hörcsögeimet és papagájaimat, akinek kell kitakaritom a ketrecét, ha kell akkor otthon is takaritok. Este amikor hazaér a férjem nézünk a neten egy sorozatot minden nap meg újra netezem és olvasgatok.

Nagy ritkán találkozom pár barátommal - feljönnek hozzám.

Azért nem sűrűn most mert belevisznek a "rosszba" és nem akarok a babámnak ártani. Ezért csak néha-néha.

Nekem hiányzik az hogy a párommal több közös programom legyen azaz hogy pl. kimozduljunk sétálni meg hasonlók.

De majd a babával többet fogok az biztos. Várom hogy megszülessen!

25+5 hkm

2016. szept. 30. 19:08
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
. Én az ágyból sem kelhetek fel.... Tvt nézzek nincs más de már azt is unom. Sorozatok ilyesmi.
2016. szept. 30. 19:33
 20/29 anonim ***** válasza:
59%

Jajj, megint azzal jönnek, hogy ki miért van táppénzen kismamaként. Vannak ám olyan munkahelyek, ahol nem dolgozhatsz terhesen, vagy egyszerűen csak így jön ki a lépés. Pl. én még simán bírtam volna a munkát, de mivel pedagógus vagyok általános iskolában, pár hónap munkáért nem kezdhettem el az új tanévet. Hűű, micsoda felháborító!

Én nagyon sokat sütöttem, főztem. Úgy értem, különleges ebédeket csináltam, meg desszerteket. Tortát sütni gyakorlatilag akkor tanultam meg. :) Tudom, nem mindenki szereti, de én jól elvoltam vele többnyire, bár a mozgás nekem is nagyon hiányzott.

2016. szept. 30. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!