Otthon lévő Kismamak! Ti mit csináltok, hogy ne unjátok szét magatokat?
En 11 hetes vagyok most, jelenleg dolgozom meg. Mikor megjelentem a haziorvosnal 9 hetesen meg mielott barmit tudott volna a terhessegemrol mar megkerdezte, hogy akkor irjuk is a tappenzt?
Szoval szerintem az orvosok reszerol is erdekes a dolog.
Rosszul vagyok, hanyok, tenyleg minden bajom van, de meg birom. Bent is azt mondtam, hogy ameddig lehet addig jovok. De ha ki fog jonni az aranyerem akkor bizony nem megyek. Hajlamos vagyok ra, elozo szulesem nagyot rontott rajta es raadasul ulomunkat vegzek.
Csak azert nem fogom magam tonkretenni jobban, mert egyesek tappenzcsalonak titulalnanak. Mert boltba akkor is mennem kell majd es a gyerekert oviba , vinni az edzesre es akar jatszoterre is....
Milyen felfogasa van egyeseknek...
17-es! Te milyen munkat vegzel ahol lekopnek?
Ha eddig aktív voltál, akkor most miért vagy otthon, főleg ha még unatkozol is? Hány hetes vagy?
Én nem unatkoztam, olyanokat csináltam, amire addig nem volt elég időm. Bármit csinálhatsz, amihez kedved van.
22 es.
Én is ülőmunkát közvetlenül emberekkel.
Ahol inkább a stresszüket szokták kiadni.
Annyi védett hogy üveg volt kettőnk közt.
A cég nevét nem mondom meg mert nem lehet.
De sajnos olyat is kaptam hogy beültetnek ide szánalmas román kis kurvàt... hol ott közöm nincs a románokhoz. Mindegy nem is érdekel.
A koleganőmet meg megfenyegették hogy megvárja még végez és agyonveri....
Hihetetlenek az emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!