1o hetes és 4 napos vagyok.1-hete táppénzen vok, ti mit csináltok? Nem unjátok magatokat? én sajna igen.
Jó neked, nekem 7 emberről kell gondoskodnom nap mint nap.
Az unalom szót még most sem ismerem, pedig 38 hetes terhes vagyok. Szívesen cserélnék veled egy hetet.
Szabadidőmben saját kezüleg varrogattam a kisbabámnak fejvédőt, paplan-, párnahuzatot stb. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki te is . Sokkal jobb érzés, mint készen megvenni a boltban, ráadásul 3szor annyiba is kerül.
Szia
En a 13. hettol vagyok itthon, es sajna neha halalosan unalmas :) most tartunk a 28.hetnel...
Altalaban keson kelek, olyan 10 korul :) akkor reggelizek, felhivom edesanyamat (lehet hogy furi de minden reggel beszelunk), aztan internetezek. Elolvasom a leveleimet, a hireket, kivancsisagbol mindig feljovok ide.Kismama oldalakat bongeszek.Takaritok, fozok, hogy mire haza er a parom legyen friss ebed. Mostanaban majd minden masnap sutok is valamit. Delutan elmegyunk kozosen setalni, az jot tesz a babanak is meg nekem is. Most hogy jon a karacsony tervezgetem az unnepet, utana nezek mi hol mennyibe kerul. Msn-ezek a barataimmal.
Amikor mar vegkepp nincs kedvem se takaritani se fozni, akkor nezek filmet vagy olvasok, esetleg tanulok.
Ne izgulj majd belerazodsz, es majd csak ugy szallnak a napok. Talalj valami olyat ami lekot. Ja en szoktam kezimunkazni is...nem vagyok valami jo benne, de legalabb lefoglal :)
Boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!