Új szabály? Táppénzen vagyok mivel a munkaköröm veszélyes ezért nem dolgozhatom benne. Hallotta valaki, hogy aki huzamosan 9-es kóddal táppénzen van annak be kell egy pár napra feküdnie a kórházba? Ha nincs panasz akkor is?
Szia, Tegnap óta én is táppénzen vagyok veszélyeztetett kismamaként. Én is 9-es kóddal vagyok itthon, de én még ilyenről nem hallottam :O
Te ezt hol hallottad/olvastad?
hát ez jó:((
Nah csütörtökön én is megyek a védőnőhöz és a házidokimhoz is és leinformálom őket!
...de amúgy én ezt nem értem! Minek feküdnék be a kórházba ha amúgy meg nincsen semmi bajom? Menjek a betegek közé terhesen...ennél nagyobb badarságot én még nem hallottam:(
Ó, én erről nem hallottam.
Nem tudom milyen kóddal vagyok táppénzen, de már voltam kórházban, és sajna úgy néz ki, megint befektetnek, úgyhogy én mosom kezeimet.
Én is táppénzen vagyok a 7.héttől!Csütörtökön voltam táppénzes felülvizsgálaton, ott nem mondtak semmi ilyesmit.Felmentettek alóla(mármint a felülvizsgálat alól)!ennyi..A védőnőnél tegnap voltam,ő sem mondott ilyet.Remélem csak valamit félreértettél.
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!