Ki mit ajánl: Elevit, Ladeevit, Femibion? 2napja Elevitezek, de írták sok a panasz és, hogy magnézium kellene nekem az előző vetélésem végett (2009 januárja 6. hétben)?
Ha neked jó és megfelelő - nincs tőle székrekedésed és le tudod nyelni - akkor nem mindegy mások mit írkálnak??
én nem vettem róla tudomást hogy másnak nem vált be mert én csak ezt szedhetem nem is lett bajom tőle se hányinger se más.
magnézium?? vetélésre?
inkább valamilyen magzatmegtartó ... a magne b6 csak izomlazító még nem marad meg tőle a baba.
Teljesen igaza van az első hozzászólónak!
Amúgy én Ladeevittel kezdtem, de már a szagától is rosszul letem, mikor be kellett venni, úgyhogy kénytelen voltam átállni az Elevitre. Az nekem teljesen bevált. Nincsenek tőle olyan gondjaim, mint sokan másnak. Te is azt szedd, ami neked jó és bevált.
Az eleviten kívül a többi milyen árral mozog?
majd 16-án megyek dokihoz majd megmondja mi a jó nekünk :)
Nem jár együtt a terhességgel de az emésztésed megváltozhatott kérd ki a háziorvosod véleményét .
árakról akár webes patikában is érdeklődhetsz párszáz ft-tal drágábbak a gyógyszertárban .
első v. voltam.
Én meg pont a Ladeevitet szedtem,nekem tökéletes volt.A vérképem végig példaértékű volt,pedig előtte mindig tele volt csillagokkal,meg vitaminhiányom volt egyfolytában.
Számomra se lenyelni nem rossz (ezt amúgy nem is értem,hogy mit jelenthet,hisz az ételt is lenyeli valahogy az ember,vagy nem???),se kellemetlen szaga nem volt.Nem hánytam tőle,semmi negatívat nem okozott,csak jót,így nem is váltottam.
Viszont aránylag új termék lehet,mert a védőnőm nem is ismerte,mielőtt közöltem vele,hogy azt szedem.
Az Elevitről és Gravidáról sok negatívumot hallottam,sokan rosszul vannak,és hánynak tőlük.
Az a legjobb,ha kipróbálod,esetleg ismerős kismamától veszel,vagy kérsz pár szemet.Csak így tudhatod meg,melyik jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!