Nővérem vett nekem magnézium pezsgőtablettát, szedhetem vagy előbb inkább kérdezzem meg a dokit?
Egy magnézium pezsgőtablettáról,amit minden boltban lehet kapni,és arra való,hogy ne legyél annyira fáradt?
Szerintem konzíliumot kéne összehívni.
Most mért kell bántani nem értem ez jó kérdés volt főleg olyan kismamától akinek első baba például nekem semmi nem indokolta a magnézium szedését mostanáig,nem keményedtem mióta görcsöl éjszaka a lábam azóta szedem de megkérdeztem én is az orvost.A pezsgőtabletta jó mert gyenge és úgy is csak egy javasolt egy napra a vese kő miatt nem terhesen is.Ártani szerintem nem árt én mondjuk szedtem terhes vitamint ezért nem kellett semmi mást szednem.
Üdv 33 hetes km.
mostanában úgy szedik a mg-ot, mintha muszáj lenne
ha nincs semm panaszod, akkor felesleges
terhesen én csak az amnio előtt és után szedtem
Szedni szedheted, de van rá valami okod is?
Mert akkor már ha nincsen panaszod (pl keményedés) akkor inkább igyál kalciumot, azzal többre mész te is meg a baba is.
Mg+Ca+B6 amit együtt érdemes szedni, külön külön nem sokat érnek...
Tapasztatalt
A 2. vagyok.Ez volt a kérdésed:
Nővérem vett nekem magnézium pezsgőtablettát, szedhetem vagy előbb inkább kérdezzem meg a dokit?
Kiderül,hogy hány éves vagy?? Kiderül,hogy mennyi idős terhes vagy? Kiderül,hogy szedsz Elevitet?
Ha rendesen teszed fel a kérdést,rendes választ fog kapni.Nem mindenki gondolatolvasó.
És még rossz helyre is írhattad,mert akár 12 éves fiú is lehetsz,aki edzésre jár, és aluszékony az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!