Nem tudom ki mióta van otthon táppénzen, én 10 hete, de valahogy az elmúlt pár napban rettentően unom már. Ti mivel foglaljátok le magatokat?
Valahogy minden nap egyforma,semmi érdekes nem történik,csak a szokásos napi rutin.Főzés,mosás,vagy takarítás,ilyesmi.És még az idő is oylan rossz az embernek kinézni sincs kedve az ablakon.
Nektek hogyan telik a napotok?
31 hetes kismama
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek Boldog Babavárást kívánok!
Kitartás nekünk!
Én a 10. héttől vagyok itthon. Én varrogatok. Mesefigurás falvédőt készítek a picurnak, külön-külön isvarrok figurákat és ki fogjuk tenni a falra. Először festésre gondoltam, de az körülményesebb. Ezt meg én is meg tudom csinálni és így legalább lekötöm magam. Polár anyagból egyszerűen és könnyen elkészíthetőek(először azt hittem bonyolultabb). Nekem a délutánjaim többnyire ezzel telnek.
28 hetes pocakos
Szia!
Neked jobb a helyzeted mint az enyém.
Én már 4-hónaptól kezdve itthon vagyok mint munkanélküli kismama. A munkáltatóm jól megszívatott.
Nehéz, mert pénztől estem el, de elfogadom a helyzetett mert ha nem így történtek volna a dolgok, akkor lehet más lett volna. Nekem most már így jó.
Az elejénte én is unatkoztam.
Mostmár nem annyira... :D Mászkálok összevissza. Mikor pihenek akkor, netezek, tv.-t nézek, takarítok.
De majdnem mindennap megyek valahova.
Barátnőm az nincs sajna.,:( hiába írogatok nekik, van mikor nem is válaszolnak. sőt mindíg csak én írtam, de már nem írok. Írjanak most már ők.
31 hetesen már készülődheszt a baba fogadására.
Szoba rendezés, ruha mosás vasalás, dekorációk, összeállítani a kórházi csomagot, karácsonyi vásárlás!
Ha belegondolsz, mindjárt szülni fogsz!
Január elején.
Sok boldogságot.
26 heteske.
A baba szoba ,ár kész van,csak a szekréynét kell összerakni,de azt ma szállították ki,de az a férjm dolga úgyis.Úgyhogy az már azzal kész vagyok...meg lassan magamtól is. :-)
Boldog Babavárást!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!