Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engedtek korcsolyázni 6 évest?

Engedtek korcsolyázni 6 évest?

Figyelt kérdés
Szeret korizni, tud is (bár azért szokott esni is bőven). Én rosszul vagyok ettől az idióta sporttól de a férjem szerint túlaggódom és túlféltem a gyereket. Ti engeditek a sajátotoknak 6-7 évesen,hogy korizzon?
2022. dec. 9. 21:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
87%
4 éves kora óta korizik a lányom. nem volt baj sosem. Ilyen alapon senki ne lovagoljon, mert leeshet, megharaphatja a ló, de ne is biciklizzen, pláne ne sieljen és ne ússzon. Ja és a zebrán se akarjon átmenni. Nem szabad ennyire ráfeszülni a dolgokra.
2022. dec. 10. 13:09
 32/42 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon kemény élete lesz szegény gyereknek és minden alkalommal csak azt fogja hallani, hogy milyen baj és tragédia érheti. Aztán majd 30 felett ül a szaksegítsége előtt, hogy sosem mert kipróbálni új dolgokat, nem mert kockázatokat vállalni, lapot húzni 19-re, mert akkor jaj, mi lesz! :( kemény élet az ilyen!
2022. dec. 11. 00:09
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
31-es, kb fel sem kell kelnie. Én voltam, aki írta a rollert. Sosem esett akkorát, mint lovaglás után a rollerrel. 2 hétig járt kötözésre. De pl a suliban megcsúszott, és összezúzta az ujját. 3 hét felmentés tesiből, mert több, mint 2 hétig sínben volt az ujja. Nem szabad ennyire félteni mindentől.Mondjuk, egy sisak nem árt, de ennyi.
2022. dec. 11. 12:54
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

3 évesen tanultam meg.

Estem? Hajjaj, és?

33 vagyok, első jégre lépéskor biztosan pofára esek, hát aztán? Amíg a szemüvegem nem törik el, semmi gáz - anélkül hazamenni sem tudnék :D

2022. dec. 11. 15:39
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy mért ilyen tragédia hogy megsérül a gyerek? mert ha mondjuk attól félnél, hogy tudjamisén, ejtőernyőzik, vagy... őszinte leszek más sportot nem is nagyon tudok ami a mai kipárnázott kis világunkban tényleg lehet ilyen önhibáján kívül meghalós? tehát valami nagyon veszélyeset csinálna, akkor érteném, de te itt attól félted hogy elvágja az ujját vagy lehorzsolja a térdét... talán az egyetlen ember, akit ismerek, és gyerekként sose törte össze magát, az az apám, aki valami speciális csontritkulás miatt tényleg nem nagyon kellene, hogy ugráljon, de az azért nem egy mindennapos állapot, hogy amputálni kellene egy végtagot, ha törne...
2022. dec. 11. 19:39
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagycsoportos ovisként már vittek minket korcsolyázni, a mai napig hálás vagyok neki mert nagyon jó oktatónk volt, aki megtanított jól korcsolyázni, így amikor általánosban vagy gimiben mentünk nem azok közé tartoztam, akik nem merték elengedni a falat, hanem magabiztosan tudok korizni. Szerintem csak az előnyére válik, ha már ilyen fiatalon megtanul!
2022. dec. 11. 21:40
 37/42 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat:)

Én gyerekként sosem értettem,miért kéne olyan dolgokat csinálnom,ami közben eleshetek..görkori,deszka,korcsolya,sieles,lovaglás...1x kipróbáltam (csak a szüleim nyomására) utáltam az összeset:D Sosem volt semmi bajom,nem tört el semmim, felnőttként pedig évekig teniszeztem, evezek, aerobikozok, futok most is. Ott is mindig vigyázok magamra és sosem lett semmi bajom a mai napig. Nem tudom,miért lenne olyan hátrány a gyereknek,ha nem próbálja ki az összes hülyeséget. Meg azokat is megnézném, milyen testzsír százalékkal rendelkeznek,akik annyira kardoskodtak itt az összes sport mellett :D

2022. dec. 12. 00:52
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Miköze teszsirszázaléknak pl görkorcsolya , jégkorcsolya Roller stb? Vagy azt hiszed akik ezeket csinálják azok kövérek? Mert akkor retentöen ostoba vagy .

Én csak rollerezni szoktam .

Bicikliztam de csúnya baleset ota azt már nem csinálom .

Vagy csak gyalogosok futok.

De lányom gör és jégkorizik rollerezik biciklizik,fut falatmászik.ja és sokat kirándulunk .

2022. dec. 12. 05:33
 39/42 A kérdező kommentje:
Dehogy, csak arra céloztam,hogy akik itt pofáztak,hogy ők aztán az össssszes sportot csináltatják a gyerekükkel, azok vajon sportolnak-e egyáltalán, vagy csak növesztik a seggüket és fórumokon okoskodnak.
2022. dec. 12. 09:00
 40/42 anonim ***** válasza:
59%

Testzsír százalékot nem tudok, mert nem mérem.

Az alap súlyom 47,5 kg 158 cm-hez.

Most a terhesség alatt híztam, 50 kg-ra eddig. Ha ez segít :)

De szívesen mérek egyéb paramétereket is, ha ez megnyugtat vagy meggyőz.

2022. dec. 12. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!