Szülők! Elengednétek 8 éves fiatokat huszonéves fiatalokkal korcsolyázni, síelni?
Figyelt kérdés
Még sosem sízett,korcsolyázott a gyerek, anyja, nagyanyja ránk akarja tuszkolni, mert nincs ki elvigye. Csak ismerős a nagymama is. Gyereket sem nagyon ismerem, barátaim meg végképp nem. Nekem eszembe sem jutni ekkora gyereket ilyen helyekre idegen fiatalokkal elengedni.2017. nov. 27. 20:20
1/7 anonim válasza:
Síelni nem engedném (messzire elmenni), korcsolyázni igen (mert van a településünkön, hozzánk közel korcsolyapálya). Persze nem tukmálnám rájuk a gyerekem, de ha szívesen vinnék, elengedném velük.
3/7 A kérdező kommentje:
Gyereknek nincsenek barátai, pedig sok gyerek van a környékükön, mégsem velük, hanem felnőttekkel akarják összebarátkoztani, szerintem ez neki nem lesz jó, már most nyomulós a gyerek, egyezkedik, hogy járhasson velünk síelni.
2017. nov. 27. 20:28
6/7 anonim válasza:
Elengedném, ha a nagyfiam szívesen vinné, simán. A 2,5 éves lányom sokkal kisebb, de megy néha ide-oda a huszonéves húgommal(1-2 órás programok, játszótér, ilyesmi), de ő önként viszi, kéri hogy vihesse. Megbízom benne, nyugodtan rá merem bízni a gyereket.
Úgy viszont, hogy nem akarja, nem tukmálnám rá soha, ez gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!