Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól tudnak...

Hány éves kortól tudnak korcsolyázni a gyerekek?

Figyelt kérdés

Három és fél éves a lányom és tegnap bejelentette hogy a Jézuskától korcsolyát szeretne kérni. Vegyünk neki? Megtanul vele korizni ilyen idős korban?

És tényleg érdemes inkább oktatóra bízni vagy taníthatjuk mi is?

2014. okt. 21. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Simán megtanulhat. Az én fiam majdnem napra pontosan 4 évesen kezdte, azóta heti 2-3 alkalmat van jégen, már hokizik is. A kisebb 2,5 éves, állandóan jégre akar menni a tesójával, szerintem november-decemberben felengedjük. Csak oktatóval taníttatnám. Az elmúlt 1 évben láttam több gyereket, akik így vagy úgy tanultak meg korizni, látszik a különbség. A nagyobb pályákon 1000 Ft/óra körül tartanak már csoportos oktatást.
2014. okt. 21. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajna nálunk nincs pálya, csak télire (novembertől februárig) szoktak felállítani egy koripályát, viszont ott szokott lenni oktatás is. Akkor lehetséges, hogy beíratjuk. Tudunk mi is korizni, de lehet egy oktatóval többre megyünk. :-)
2014. okt. 21. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

5 éves fiam most kezdte a korit az ovoda keretein belül. Kiscsoportosok is mennek, vannak 3 évesek is, és megy nekik. Ők oktatóval tanuljàk, szerintem jobb. Nàlunk a 10 alkalmas bérlet 4600Ft volt, de ebbe benne van a busz es a korcsolya bérlés is.

2014. okt. 21. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
A lányom még nem volt 2 éves, amikor először vittük. Akkor még 2 élű korival. Meg rákövetkező télen is. Most 3,5 éves, novembertől indul a jégkorcsolya oktatás, oda járni fogunk mindenképpen. Idén már rendes, egy élű korival.
2014. okt. 21. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok: nálunk is csak téli jégpálya van helyben, ott kezde a fiam. Azóta - mivel bejött neki - hetente 2-3x 45 km-t autózunk egy edzésért. De ezeken a kis, téli pályákon is szokott lenni oktatás, arra jó, hogy kiderüljön tetszik -e neki a dolog.
2014. okt. 21. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
22 hónapos volt a nagylányom, mikor először korcsolyázott 2 élű korival. Azóta minden télen megyünk, de már rendes korit használunk. Én tanítgatom, nagyon ügyes. 5 éves lesz.
2014. okt. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!