Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Engedtek korcsolyázni 6 évest?

Engedtek korcsolyázni 6 évest?

Figyelt kérdés
Szeret korizni, tud is (bár azért szokott esni is bőven). Én rosszul vagyok ettől az idióta sporttól de a férjem szerint túlaggódom és túlféltem a gyereket. Ti engeditek a sajátotoknak 6-7 évesen,hogy korizzon?
2022. dec. 9. 21:11
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Akrobatikus táncol, tavaly egész télen korizni járt (rosszul voltam minden egyes alkalommal) és nyáron 2-3méteres vízben búvárkodik. A kori az, ami kicsapja nálam a biztositekot.
2022. dec. 9. 21:44
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
4 évesen kezdett korizni a fiam, évekig hokizott utána. Azóta is imàd korizni. Én nem tudok, de ő nagyon. Sapka, kesztyű alapfelszerelés, de ő már nem szokott esni. Szerintem jó sport, elfáradnak, ha nyitott a pálya, legalább levegőn van. Hihetetlen jól fejleszti a mozgásukat.
2022. dec. 9. 21:48
 13/42 anonim ***** válasza:
92%

Tavaly az akkor 2 èvessel és 3,5-lel is voltunk.

Mi bajod vele?

2022. dec. 9. 21:52
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Lányom pont 6 évesen ment az ovis csoportjaval együtt koritanfolyamra.

Mindenkin volt kötelező jelleggel hokisisak, térd- és könyökvédő opcionálisan. Bólyával tanultak először korizni.

2022. dec. 9. 22:00
 15/42 anonim ***** válasza:
98%
Ma voltam a 3 évesemmel 😅
2022. dec. 9. 22:23
 16/42 anonim ***** válasza:
94%

Első osztályban,tesióra keretében jártak korizni.

Én nem féltettem.

Mindenki esett-kelt....de mivel nem egy mázsás felnőttről van szó.... nem is estek akkorát.

Én is koriztam hobbi szinten. Megjegyzem a beton pályán nagyobbat estem focizás közben. Szóval nem kellett hozzá jég 😁

2022. dec. 9. 22:34
 17/42 A kérdező kommentje:
Ha szeretnék sisakot,mindenképp hokisisak kell vagy elég sima bukósisak szerintetek?
2022. dec. 9. 22:45
 18/42 anonim ***** válasza:
39%
13, vagy simán hülye a csaj, vagy csak kell valami amin hisztizhet, és miután férjnek tetszik az ötlet hogy korizzon a gyerek, gondolom ezen a legkönnyebb drámát rendezni, mert képtelen inkább felnőtt ember módjára direktbe közölni a másikkal, hogy mi baja... a gyerek rokizik, lesérülhet bármikor, itt nem az a baja a nőnek, hogy a sérüléstől félti (vagy tényleg hülye, és fogalma sincs semmiféle mozgásformáról)
2022. dec. 9. 22:48
 19/42 anonim ***** válasza:
90%
Ovival jártak korizni. Te nagyon paramami vagy.
2022. dec. 9. 23:14
 20/42 anonim ***** válasza:
5%

Én egy jó fogszabályzó orvossal készített fogvédőt biztos vennék neki.

Meg egy jó sisakot. Sajnos ebben a sportban gyakori a száj, nyelv elharapása fog törés.. erre készülj fel.

Én biztos nem engedném mert még kicsi és rengeteg veszély van benne. Igen para mami vagyok de inkàbb hordom úszásra mint korizni

2022. dec. 9. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.