Korcsolya felszerelést hol lehet beszerezni 6-7 éves gyereknek viszonylag kedvező áron?
Csak egy szezonra jó a korcsolya, mi a tapasztalat?
Arra gondoltam jo lenne elvinni, viszont mar január vége van és nem szeretném, hogy jövőre már kicsi legyen neki a kori.
Szinte mindenhol lehet kölcsönözni.
A TESCO-ban néztük mi most, ott 6-8.000 Ft körül vannak.
Úgy értettem, hogy a jégpályákon.
Mi Kaposvár mellett lakunk, és ott is lehet a Jégcsarnokban kölcsönözni.
Köszönöm szépen a segítséget.
És mennyibe kerül a bérlése a korinak? Gondolom időre megy.
tök változó h mennyi
van ahol órára megy van ahol alkalomra
400.-tól felfele a csillagokig :-)
van ahol kaució is kell a bérléshez
am vegyél állíthatósat
27-30, 30-34ig stb...
ált 4 méret van rajtuk az kb 3évig jó nekik
én auchanba vettem potom 1500.- szezon végi kiárusításon az amúgy 10 000.- korit a gyereknek
Szerintem ilyenkor már nem érdemes venni, nem tudhatod előre, hogy jó lesz-e a lábára jövőre is. Egyébként minden attól függ, hogy mennyit akarjátok használni.
Ha szezon elején megveszitek, és mondjuk havi 2-3 alkalommal legalább elmentek korizni, akkor megéri venni, vagy legalább is nem sokkal kerül többe, mint a kölcsönzés. De ha ilyen sokszor nem akartok kimenni, akkor inkább kölcsönözzetek, jobban megéri.
Én hatévesen, elsősként kezdem korizni járni, és nagyon sokáig nem volt saját korcsolyám, de a kölcsönzött is tökéletesen megfelelt. Akkor kaptam sajátot, amikor már nem nőtt évente annyit a lábam, hogy újat kelljen venni. Mondjuk nekem tényleg csak hobbi volt a korizás. Ha valaki ezt választja sportként, annak érdemes sajátot, jófajtát venni, hogy ne kelljen mindig másfélét használnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!