Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Korcsolyázáshoz mennyire...

Korcsolyázáshoz mennyire öltöztessem be a gyermekemet fiút? -12 van kint.

Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne nagyon, mivel mozogni fog, így kimelegszik gyorsan. Réteges oltoztesd. Bélelt nadrág, vastag zokni, trikó, póló, pulcsi/kardigán és kabát. Esélyes, hogy a kabátot meleg lesz egy idő után. Sapka, ha elviseli. Az én lányom thermo leggings, trikó, póló hosszitott kardigan komboban szokott korizni
2016. dec. 31. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:
A fiam ma reggel biciklis cicanadrágot vett fel harisnyával, és vastag pulóverrel, meleg parka kabáttal. A kötött sapka, sál sokkal melegebb, a cérna nem annyira jó, olyat adj rá.
2016. dec. 31. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább jobban öltöztesd be, maximum leveszi valamelyik ruhadarabot.

A lányom vastag kantáros nadrágot, harisnyát, trikót, hosszú ujjú pólót, blúzt, vastag polár pulóvert vett fel. A sapkát nem szereti, fülvédője van. De szokott még derékmelegítőt is felvenni. A fiam, ő már nagyobb, neki szoktunk venni sí aláöltözőt a nadrág alá, de van hogy harisnyanadrágot vesz fel, amit megörökölt a nővérétől. Ami még jó lehet, az a sízokni, az nagyon meleg, és fontos, hogy a kabát ne derékig, hanem legalább combközépig érjen. Remélem tudtam segíteni.

2016. dec. 31. 08:39
 4/7 A kérdező kommentje:
1-es válaszadó. Ti hol vettétek a thermoleggingset? Hervis, Decathlon?
2016. dec. 31. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Külföldön élek, itt vettük, de gondolom Magyarországon is kapható ruházati üzletekben
2016. dec. 31. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
a kislányomra a jégteraszhoz másodjára vékonyabb sínadrágot és síkesztyűt adtam mert meg van olvadva a teteje és az első alkalom után facsarni lehetett a vizet a ruhájából. pedig a pálya hűtése után vettük egyből még pár percet várnunk is kellett... amiket ráadtam másodjára azok meg vízállóak.
2016. dec. 31. 10:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Külföldön mindig jobb ruházatot lehet kapni.
2017. jan. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!