Ebbe az átmeneti időben mennyire öltöztessem fel a fiamat az oviba?
Reggel hideg van (2 fok), délután meg lehet sülni.
Ti hogyan öltöztetitek a kicsiteket?
Rétegesen. mi gyalogolunk az oviba, és ha melegebb van mint gondoltam akkor leveszek róla 1 réteget. Hazafelé pedig többet.
Ma így ment: trikó, hosszú ujjú póló (ezek rajta is maradtak bentre), vastagabb cipzáras pulcsi, farmer dzseki. Nálunk már reggel is szép idő volt, de ha nem ilyen az idő, akkor még kap egy mellényt is.
Alul farmergatya, fejére pedig a kedvenc kendőjét kötöttem, ami védi a fülét is.
Rétegesen!
A lányom és a fiam is oviba jár. Mindkettőre adok még nadrágot és pulóvert, nadrág alá pedig nejlonharisnyát. Ebben a változékony és szeles időben nagyon jó. Nem fáznak, mert melegít és délután pedig nincs melegük benne, nem kell vetkőztetni.
ma 12:22
Mi is gyalog járunk, csak tíz percre van az óvoda. Most elég a farmer vagy adjak alá harisnyát?
lányom óvodás, fiam bölcsődés. Én még két réteget adok rájuk, az alsó rétegben mennek be. A felső réteg a hazajárós.
Ma: Lányom:
trikó, bugyi, zokni, cicanadrág, hosszú ujjú felső, tréning együttes, mellény, sapka.
Fiam: trikó, alsónadrág, zokni, pamut szabadidő alsó, hosszú ujjú felső, tréning együttes, mellény, sapka.
Ha hazafelé már melegebb van, akkor nem vesznek fel mellényt, sapkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!