Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért én öltöztessem?

Miért én öltöztessem?

Figyelt kérdés
Középsős fiam tud egyedül öltözni. Mégis sokszor nyafog, hogy én adjam rá a ruhákat. Az oviban is egyedül öltözik, de itthon azt szeretné, hogy én öltöztessem. Van,hogy néha engedek,de sokszor nem. Másnál is van így?
2011. okt. 25. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mikor ez volt (3 éves kislány) akkor mondtam neki, h jó nem kell öltözni, de én elindulok (oviba, vásárolni, mindegy) ... lassan indultam az ajtó felé, vettem a cipőm és hirtelen 1 perc alatt fel is öltözött :)
2011. okt. 25. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Fáradt, nyűgös, jól esik neki anya kényeztetése. Én például már középsősnél is nagyobb vagyok és tudok egyedül kávét főzni, mégis jól esik, ha anyukám vagy a férjem megfőzi nekem a kávét.
2011. okt. 25. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg épp az ellenkezőjétől "szenvedek", a 3,5 éves lányom mindent maga szeretne csinálni, ez akkor idegesítő, ha sietnénk. :) De mondjuk már elég jól belejött az öltözködésbe, csak a felsőt nem tudja levenni, illetve harisnyát nem tudja egyedül felhúzni. Én amikor ellenkezik, azzal szoktam "rendre utasítani" és ezzel simán megy a felöltözés, hogy megmondom, ha szépen csendben és gyorsan felöltözünk, akkor utána megkapja a multivitaminját, amit imád elszopogatni. Persze az mindegy, mivel, de valami jutalmat (ami egészséges) kilátásba helyezhetsz, ha nem boldogulsz vele.
2011. okt. 25. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mondjuk azért nem vagyunk gépek, ezért néha engedhetsz neki.
2011. okt. 25. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!