Tényleg nem vesztek már átmeneti kabátot a gyereknek?
Tegnap nézegettem egy babaruhásnál az átmeneti kabátokat, de a fiam méretében nem volt. Azt mondta az eladó, hogy erre a két hétre már ne is vegyek, fölösleges.
Van neki egy mellénye (polár bélésű, közepesen vastag), és az alá adok most bodyt kardigánt, esetleg még egy vékonyabb hosszú ujjú pólót.
Az eladó szerint két hét múlva már overállt kell majd használni, addig meg kihúzzuk a mellénnyel. Én még kicsit korainak érzem az overállt, bár ha két hét múlva mínuszok lesznek napközben is, akkor tényleg kellhet...
Szerintetek?
Volt valamelyik nap hasonló kérdés, csak cipőben, és akkor nem is gondolkodtam el ezen a kabát ügyön, csak most, hogy én igenis felvettem már az őszi kabátomat, pedig nekem is van pufi mellényem. És szerintem a gyereknek is kéne, de elbizonytalanított az eladó.
Anyósom is azt mondja hogy felesleges már átmeneti kabátot venni.
Fiamnak van széldzseki alá atléta-póló-hosszúujjú-mellény
Ha tényleg berobban a tél(ne tegye), akkor meg előveszem a kabátját.
A csajosomra van bébi átmeneti szerelés.
na most direkt megnéztem a köpönyegen az előrejelzést 2 hétre. Elviekben 16-18 fok lesz így a téli cuccok melegek lesznek. legalább is én nem szeretem ráadni ilyenkor mert ha játszik aláizzad, pólóra meg mégsem adom.
Nekünk van átmeneti kabátunk, de a mellény polár pulcsi is tökéletesen megfelel erre a szerepre.
Szia!
Én is egyetértek az utolsóval, én sem adok a 2 évesemre még téli cuccot, soknak találom és ha bejön az "igazi" hideg akkor mit adok majd rá, ha már most téli kabátot hordana. Ő atléta+vékony hosszuujjú póló, vagy póló+kardigán és széldzseki. Tegnap nem adtam harisnyát de ha ma mennénk ki, de nem megyünk, szsakad az eső, akkor adnék a gatyó alá azt is. Téli kabátot, overállt biztos nem.
Köszi a válaszokat!
Én is úgy gondolom, hogy téli kabátot 10 fok körül még korai lenne ráadni. Van egy jó kis polár kardigánja, megpróbáljuk ezzel és a mellénnyel meg egy-két vékonyabb plusz réteggel kihúzni télig.
A szélkabátja egyáltalán nem bélelt, az inkább ilyen esőkabát szerű valami, de végül is szeles időben az is jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!