Egy nyaki ciszta műtét okozhat lelki traumát a kislányomnál?
Végig ottleszek mellette de mégis nagyon félek emiatt.
Persze a műtét miatt is, hogy minden rendben legyen…
Aranyos kis mosolygós, kedves kislány, fèlek hogy ez megvàltozhat majd
Tudod, vannak gyerekek akik eveket, akar 5-6 ev is korhazban vannak, ott elik le az eletuket. Na az, ami esetleg traumat okoz. Nem az ha valaki par napig korhazban van, a mutet meg altatasban van gondolom azt tudod, tehat az egeszbol nem fog emlekezni semmire.
Csak ne hisztizd tul, mert latja rajtad es atveszi.
4-es, ja tenyleg nekunk is igy volt :)
Volt a klinikanal egy nagyon finom pekseg, mindig vettunk ott reggelit elotte, pedig nem is fajdalmas dolgokra mentunk, csak ortopedia meg ilyenek, de nagyon szerettem menni 🤩
Nem vetítem ki rá, nyilván aggódom meg minden de most ki ne aggódna a gyerekéért?
De mi is így szoktuk, mindig veszünk utána játékot, vagy játszóházba mentünk. Hát most ugye nem lehet, csak játékot venni de remélem annak is örülni fog :)
Nekem eszembe se jutott semmit se venni a gyereknek, amikor mentünk dokihoz, de mondjuk jól is bírja a vizsgálatot, nem sír, érdeklődő, stb. Most 3 éves, mandulaműtétre készülünk, nem hiszem, hogy bármi traumát okozna nála.
Amúgy aggódok érte, hogy ne legyen semmi baja, de nem lelki értelemben, hanem hogy ne legyen szövődmény. Ha félne az orvosoktól, nyilván máshogy látnám a helyzetet.
Örülök hogy minden anyuka terminátornak született, azért nem kell savazni, ha valaki mégse..
Egy süti is “meglepinek”számít doki után nemcsak egy kirakós játék.
3 évesen az én gyerekem se félt, de mióta kb 10szer megszúrkálták úgy, hogy ebből a fele sikertelen volt… igen, valóban okozott nála egy kis félelmet amit ha ügyesen kibír mostmár játékkal jutalmazunk. De nyilván ebbe is bele lehet kötni mint minden másba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!