Nem bírok már vele, nem szeretem?
Van egy lassan 3 éves lányom. A napjaink legtöbbször szörnyűek. Nem hallgat rám, ordít, kiröhög ha kérek valamit, nem is sorolom. Nemreg született kistestvére,vele nincs gond.
A nagy ezt nem most kezdte, tenyleg mondhatni a dackorszak 1 éves korától tart.
Semmi segítségem, nincs egy baratnő se, semmi társaságom, még egy fodrászhoz sem jutok el. Külföldön élünk (másfél éve, 5 évre jöttünk munka miatt).
A lényeg, hogy most érzem azt, hogy elég, meg azt is, hogy nem igazan tudom szeretni a nqgyot a viselkedése miatt. Tudom nem való nekem gyerek ezek szerint, meg tudhattam volna, mielőtt gyereket vállaltunk, meg nem tehet róla. Igen, minden ilyennel tisztában vagyok, de attól még nem tudom kezelni azt, hogy mit érzek. Tényleg idegesít gyakran, mint az a bizonyos idegen gyerek az étteremben/repülőn stb. Ez elmúlik?
Azért hihetetlen mit tud kihozni emberekből egy gyakorin feltett kérdés.
Amúgy pedig vannak normális válaszok, hát a pár utolsó az pont nem az. Például aki rohadéknak nevez egy gyereket...
Azért az itteni válaszoknál IS szépen kiugranak a nyuszik a bokorból.
Gusztustalanul mindenkivel? Kicsit olvasgass talán vissza. Én azt sem írtam a gyerekemre, plusz senkiére sem, hogy rohadék.
A mártírkodást meghagyom neked, engem aztán nagyon nem érdekel. Attól még vicces, ahogy próbálsz egy idegent meggyőzni az igazadról habzó szájjal a gyakori kérdéseken. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!