Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem bírok már vele, nem szeretem?

Nem bírok már vele, nem szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy lassan 3 éves lányom. A napjaink legtöbbször szörnyűek. Nem hallgat rám, ordít, kiröhög ha kérek valamit, nem is sorolom. Nemreg született kistestvére,vele nincs gond.

A nagy ezt nem most kezdte, tenyleg mondhatni a dackorszak 1 éves korától tart.

Semmi segítségem, nincs egy baratnő se, semmi társaságom, még egy fodrászhoz sem jutok el. Külföldön élünk (másfél éve, 5 évre jöttünk munka miatt).

A lényeg, hogy most érzem azt, hogy elég, meg azt is, hogy nem igazan tudom szeretni a nqgyot a viselkedése miatt. Tudom nem való nekem gyerek ezek szerint, meg tudhattam volna, mielőtt gyereket vállaltunk, meg nem tehet róla. Igen, minden ilyennel tisztában vagyok, de attól még nem tudom kezelni azt, hogy mit érzek. Tényleg idegesít gyakran, mint az a bizonyos idegen gyerek az étteremben/repülőn stb. Ez elmúlik?

2022. jún. 20. 08:07
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Huhuuu a szupermamcik összefogtak! 😂😂😂
2022. júl. 11. 21:22
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem szupermamci, aki nem egy állat szintjén van mint te... 😘 Az nem itt kezdődik.
2022. júl. 11. 23:28
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a szuperanyukát egyre jobban olyanok használják, akik a minimumot nem képesek megtenni a gyerekért. Kérdező, kidobtad már a kis rohadékot? Mert beszólogatni nagyon tudsz, de nem mi szuperanyukák nem szeretjük a saját gyerekünket. A 30 hozzászólás közül egyen sem sikerült elgondolkoznod?
2022. júl. 12. 07:40
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerült vola, akkor nem ilyen lenne a reakció. Önkritika nulla.
2022. júl. 12. 09:34
 35/38 A kérdező kommentje:

Azért hihetetlen mit tud kihozni emberekből egy gyakorin feltett kérdés.

Amúgy pedig vannak normális válaszok, hát a pár utolsó az pont nem az. Például aki rohadéknak nevez egy gyereket...

Azért az itteni válaszoknál IS szépen kiugranak a nyuszik a bokorból.

2022. júl. 12. 10:53
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
35. Jaj tipikus, elkezdesz mártírkodni. A te stílusod miatt írtam. Te beszélsz úgy róla mint a kutyáról. Az nem probléma, hogy te nem szereted, de isten irgalmazzon, hogy valaki rohadéknak nevezze kikarikírozva ahogy te beszélsz róla. Te is az a szülő vagy, aki meghalna a gyerekéért, mert azt ugye sosem kell, de tenni nem akarsz az ellen a boldogtalan élet ellen, amit élsz. Én egyébként korábban nagyon együttéreztem veled, mert piszok nehéz két kicsivel egyedül, de gusztustalanul beszéltél mindenkivel. A kedves hozzászólásomra csattantál. A probléma te vagy, nem a gyerek, de tenni már nem akarsz ellene. Igen tudom, ősanya vagyok, szuperanya meg a jó ég tudja mi, kímélj meg ezektől!
2022. júl. 12. 12:06
 37/38 A kérdező kommentje:

Gusztustalanul mindenkivel? Kicsit olvasgass talán vissza. Én azt sem írtam a gyerekemre, plusz senkiére sem, hogy rohadék.

A mártírkodást meghagyom neked, engem aztán nagyon nem érdekel. Attól még vicces, ahogy próbálsz egy idegent meggyőzni az igazadról habzó szájjal a gyakori kérdéseken. 😂😂😂

2022. júl. 12. 17:10
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális kommentre reagáltál visszataszító módon. Ne magyarázd a bizonyítványt. Leszerepeltetted itt is magad. Ha te ilyen vagy a gyerekeddel is, hát... Nem is minősítem. Nyilvánosan is csinálsz ilyeneket? Vagy csak itt vagy kemény azokkal, akik őszinték mernek lenni veled. A férjed nem mondta még, hogy kezeltesd magad?
2022. júl. 12. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!