Miért nem bírok ránézni, miért nem bírom elviselni az Irgalmas Jézus képet?
Figyelt kérdés
Ha valahol látom, akkor ideges leszek, és nem bírom elviselni, hogy ott van a kép. Keresztény vagyok, szeretem Jézust, de a képet nem bírom. (Tudom, nem a képet kell imádni, hanem Istent. Nem is imádom a képeket.)
Erre a képre gondolok: [link]
2015. okt. 10. 21:16
1/21 anonim válasza:
Túl ezotérikus. A tekintete kicsit olyan, mintha belőtte volna magát. Ráadásul fog egy csillagszórot és üdvözli a római császárt.
3/21 anonim válasza:
Szia!
Én római katolikus vagyok, és vannak is képeim Jézusról, Máriáról és a Szent családról együtt.
De az általad linkelt kép nekem is "sok". Mesterkélt.
Világiasan kifejezve azt mondanám, hogy giccses, unszimpatikus.
4/21 A kérdező kommentje:
Régen nem volt vele semmi bajom. Sőt, nekem szépnek is tűnt, tetszett. (Mármint maga a kép is, és a mögöttes tartalom is.)
2015. okt. 10. 21:54
5/21 anonim válasza:
Lehet, hogy Lucifer költözött volna beléd??
6/21 A kérdező kommentje:
Miért, Ferkó-666, te belém költöztél?
2015. okt. 10. 22:00
7/21 szp72 válasza:
Sok Jézus kép van. Ez szerintem még nem is olyan giccses. Ennél százszor rosszabbak is vannak. Engem nem különösebben foglalkoztatnak a képek, de a bibliai vagy történelmi jeleneteket szeretem.
9/21 anonim válasza:
Kérdező, múltkor nem kaptad meg a választ?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
10/21 anonim válasza:
bibliában is van, hogy nem bálványokat kell imádni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!