Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Érdemes eltenni a kisgyerek...

Érdemes eltenni a kisgyerek ruháit az ő gyerekének?

Figyelt kérdés
Nálunk egyik rokon eltette a gyereke ruháit, tíznél is több évig álltak egy dobozban, aztán megszületett az én gyerekem és megkapta ő. Egész kamaszkorig vannak ruhák, semmit nem ártott nekik az idő. De megmondom őszintén én jobban szeretek újakat vásárolni. Ezek az elrakottak is szépek, márkásak, de én szeretek azért vásárolgatni is. Szóval én is elég sok szép ruhát felhalmoztam, fáj a szívem, amikor kinövi. Elrakjam őket szerintetek vagy inkább ne?
2022. jún. 1. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit nem teszek el.

Pontosabban első után eltettem, mert tudtuk, hogy kis különbséggel szeretnénk a másodikat. Csak aztán az első fiú, a második lány, így ajandékozgathattam el őket.

Először is, én több évig tuti nem tenném el. Hiába csomagolom be gondosan, azzal még barmi lehet. Több év alatt igencsak változik a divat, lehet a nagyrésze a kukában landolna.

2022. jún. 2. 08:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak azért raktuk el, mert terveztünk kistesót és kis korkülönbséggel. Más nemű lett, az uniszex ruhákat megörökölte a tesó, a többit eladtam, elajándékoztam. Semmi értelme nem lett volna tárolgatni, hely sem igazán volt hozzá.
2022. jún. 2. 08:13
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Egy-egy különlegesebb vagy tényleg jó minőségű darabot mindenképp. Az én kisfiam is hordta egy pamut pólómat 3 évesen. (Nyilván csak otthonra játszósnak, de a pólónak semmi baja nem volt, kivéve hogy megfakult a színe.)
2022. jún. 2. 08:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem is hordta az én dolgaimat. Nem vagyok idős anyuka, így 20 évet ha álltak. Most 8 éves a gyerek, most is van olyan pólója, ami még az enyém volt, és babaként is volt. Nekünk mérhetetlen mennyiséget elraktak, az ócskább dolgok sárgultak, a gumi szakadt, azt sajnáltam.. de pl keresztelőruhácska megmaradt, megmaradt még pár szebb dolog, és jó minőségű pamut is. kb 15 darab bírta ki ezt a 20 évet, a többi szemétbe ment. Nekünk nem volt márkás ruhánk, otthon varrott volt, meg olcsó bolti. Vegyesen maradt meg belőlük.

Márkásat biztosan eltennék(el is tettem), és még minden évben egy két "kedvenc" darabot. Fehéret pl nem, tudom, hogy sárgul. De cuki sima Zarás szoknyácska van elrakva, meg pár kedven pamut holmija, és egy farmer. A jó anyagú darabok és amiket szeretett hordani. Nem ebből fogja ruházni a gyerekeit, de örülni fog egy egy darabnak, ha átvészel 20-30 évet. Én is megkönnyeztem, hogy a saját ruhácskámban láttam(és pont most jött vissza a 90es évek divatja, ti hol éltek?? A divat ismétli önmagát!) Korábban a 70es volt, a mostani előtt meg a 80as válltöméses időszak, még pólókba is raktak(néha most is).. 5-10 év múlva köszönthetjük a csípőnadrágok és tangák korát, most meg a haspólók és trapéznadrágok időszaka van, ami annyira 90es évek, hogy elmondani nem lehet.

2022. jún. 2. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Off: 30 ev mulva a klimakatasztrofa miatt a Fold sem lesz lehet... Max 30 jo evunk van,50 mar biztosan nem,mi mar nem eljuk meg a valsagot,de gyerekeink igen. :(
2022. jún. 2. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Megvalaszoltad a kérdésed, majd tenisnel akarod tenni 30 évre 🤦‍♀️😂
2022. jún. 2. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:
15ös, még nem vagyok harminc(itt sok válaszoló sem), mi még élni fogunk, ha szerencsénk van 50 év múlva is!
2022. jún. 2. 11:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Az index már 20 eve is megirta, hogy 15 evunk van hatra :D
2022. jún. 2. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!