A gyermekemet műteni fogják, de a főnököm nagyon rugalmatlanul áll a helyzethez. Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
1 hétre szeretnék eljönni a kicsihez, majd nagyszülők segítségével megoldanám a további otthon töltött időt, de a főnököm húzza a száját. Azt szeretné, ha csak 4 napra jönnek el..(Ebből 2 nap legalább kórházban vagyunk és ugye akkor nem vehetnek táppénzre, csak majd ha hazamentünk.) Engem ez nagyon megvisel, állandóan ezen agyalok, nem tudnám azt megtenni és nem is fogom a gyermekemmel,hogy műtét után "lepasszolom", mikor rám lesz a legnagyobb szüksége. De mit lehet ilyen esetben tenni? Majd felhívom, ha kiengedtek minket, hogy táppénzre kívánok menni? Aztán hallgatom a beszólását és kész? Köszönöm a normális, segítő válaszokat.2022. márc. 30. 18:21
11/23 anonim válasza:
Ekkora gyerek mellett nem kell kérvényt benyújtani a munkáltatónak, hogy engedjen táppénzre, hanem bejelented hogy azon vagy.Igen kirughat,de amúgy mit tudsz tenni ellene?Max ha pasi feküdj le vele, hátha elnezobb lesz..ja nem.. nem értem a kérdést.
12/23 anonim válasza:
Nekem a bicska kinyílik ilyenkor a zsebemben, hogy basszus,hogy lehet valaki ekkora f@szfej? Milyen ember az,aki 1 hétért,meg 1 műtétért is vergődik egy 3,5 éves gyerek esetében? Az ilyennek vajon volt anyja,gyerekszobája,meg úgy àltalában szorult belé valamicsje empátia?
13/23 anonim válasza:
12-es, részben igazad van. De apuka hol van? Ő 1 napot sem vesz részt ebben?
14/23 A kérdező kommentje:
12! Én is így gondolom! Mikor beteg volt a gyerek és nem tudtam eddig 2 alkalommal megoldani, hogy valakit kerítsek mellé is vergődött sajnos. Eddig 2x jöttem el összesen betegszabadság, 3 napra mióta 1,5 éve újra dolgozom.
2022. márc. 30. 19:52
15/23 A kérdező kommentje:
Vegyük úgy, hogy apuka nincs, direkt nem is említettem, mert nem tudok rá támaszkodni sajnos. De ebbe nem szeretnék belemenni, mert nem ez volt a kérdés és kezd elmenni kicsit a téma más irányba.. Köszönöm a normális válaszokat, majd lesz valahogy..
2022. márc. 30. 19:58
16/23 anonim válasza:
Komolyan érdekel, mit szerettél volna a kérdéssel.
Világosabb le van írva, hogy a kórházi napokra is jár a táppénz. Nem engedély kérdése.
17/23 anonim válasza:
Én nem kértem volna engedélyt
Jeleztem volba, hogy ez lesz
Ez nem az elengedés kategória.
Ha kirúg, akkor be is perelheted..( ha nem tud valós indokot felhizni.. a táppénz nem az és az sem, hogy sosem dolgozol.)
18/23 anonim válasza:
Az sem igaz, hogy sosem dolgozol
Így értettem
19/23 anonim válasza:
Kerek-perec mondd meg neki. Micsoda egy rohadék! Nem tudsz keresni szépen másik munkát?
20/23 anonim válasza:
ha kedden lenne a műtét? akkor 4 nap a szabi utána 2 nap hétvége van.
amúgy gusztustalan a viselkedése szerintem is, csak próbálok valami segítséget adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!