Óvodai étkeztetés ennyire rugalmatlan?
Kislányom költözés miatt most március elején kezdte az ovit.
Azt mondhatom hogy minden evő, ezzel eddig nem is volt gond.
Ma ebéd után mentem érte és sírt, hogy éhes. Mondta hogy nem evett. Ezt az óvónéni is megerősítette. Sajtos-tejfölös tészta volt ebédre. A reszelt sajt kb az egyetlen amit nem eszik meg, de hiába mondta hogy ő nem kér sajtot, ő csak tejfölt kér, vagy üres tésztát, nem kaphatott.
Érdeklődésemre az óvónéni is annyit mondott hogy ez nem kívánságműsör itt azt kell enni amit adnak.
Nem mást kért a gyerek, csak annyit hogy ehesse inkább üresen a tésztát :(
Ez tényleg ennyire szigorú és szokjak hozzá vagy az óvónéninek volt rossz napja? :(
Elbeszélgetnék az óvónénit ez miért ekkora baj.
Kisfiam nem szereti ha a főzelékre tesznek pörköltett. Második héten mikor ott evett sírva várt engem. Mondta, hogy hányt. Akkor derült ki a kedves daduska megtömte a gyereket de pár kanák után visszajött. Még a gyereket szidták le.
Azóta nem eszik az oviban
Az én kisfiam extra válogatos.Náluk az van,hogy ha nincs összekeverve akkor kérhet pl csak tésztát vagy csak hust.Vagy ha van savanyuság és nem kéri,akkor nem kell megennie.
Ha össze van keverve,akkor meg kiszedegetheti ami nem kell neki,de ezért külön nem várnak rá.
Az enyém is sokszor jön haza éhesen,de azzal azért egyetértek,hogy amit elé tesznek meg kellene kostolni.
Ennek most kell elejét venni, különben a gyerek rendszeresen éhezni fog. Nagyon határozottan lépj fel, hogy márpedig a gyereknek ne tegyenek sajtot.
Ezt minden normális ember megérti, egy óvónőnek is meg kell.
A kislányodnak pedig otthon mutasd meg, hogy lehet lepiszkálni a sajtot a tésztáról. Gyakoroljátok is! :)
Uhh hat ha utolagosan tettek ra ,,csakazertis,, azt a sajtot, akkor nem tette volna zsebre az ovono amit adtam volna neki.
Ritka rossz termeszetu ven banya lehet.
Nalunk amugy lehet kerni ilyesmiket, olyan is van aki pl nem eszik disznohust, meg azt hiszem vega is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!