Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, hogy valakinek...

Előfordulhat, hogy valakinek annyira feszes/rugalmatlan a bőre a hasán, hogy a várandósság vége felé már nem tud tovább nyúlni?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van mintha szét akarna durranni a bőr a hasamon. Ugye nem fordulhat elő, hogy a babának nem jut elég hely odabent, mert a hasamon a bőr már nem tud tovább nyúlni??
2014. nov. 18. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Krémezd! Attól rugalmasabb lesz. Én sima Dove krémet használtam, és nem lett egy striám se.

De ne aggódj, ettől nem lesz baja a picinek, az a bőr nyúlni fog, hidd el! De mindenképp használj valamit, hogy ne , vagy ne nagyon legyenek csíkjaid.

2014. nov. 18. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne mert teljesen ezt érzem mint Te kedves kérdező. Igaz nekem még 2 hónapom vsn hàtra de a hasam mindig okyan feszes mintha nem is akarna nyúlni rajta a bőr...
2014. nov. 18. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
kenjétek, mert ilyenkor kezd szakadni a kötőszövet, és alakulnak ki a nagyon csúnya striák
2014. nov. 18. 18:58
 4/15 anonim ***** válasza:
3. vagyok, a babának mindenképpen lesz helye:)
2014. nov. 18. 18:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, a babát a te kis bőröd nem fogja megakadályozni a növésben! :)))) Szépen szétreped a kötőszövet alatta... Stria... Tényleg krémezni kell, de ez sajnos elsősorban alkati kérdés, hogy kinek reped szét és kinek bírja szépen a bőre.
2014. nov. 18. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
olyan nincs, h a borod nem engedi noni a hasad. kremezd, h ne fajjon, ne huzodjon es relative rugalmas, puha legyen a bor, mert mindenkepp nyulni fog csak nem mindegy hogy hogyan. ezzel csokkented a striak eselyet, bar nem biztos, h negelozgeted. de a keirtak alapjan egy eros 90%-ot csokjenthetsz igy 50-re, ami a striak kialakulasat illeti...
2014. nov. 18. 19:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Valóban genetika is, az, hogy kialakulnak-e a striák, de azért nagyon sokat számít ha krémezik! Nagyon jó ismerősöm volt az utrahangos nővér akihez jártam anno, ő mondta, hogy elképesztő a különbség! Azonnal látja, hogy ki az aki krémezi és ki az aki nem! Aki krémezi, azoknál sokkal szebb a bőr, vagy szépen egyben marad, vagy nem olyan mélyek a csíkok, ha vannak. Biztos hogy van olyan akinek nem segít semmi, de szerintem mindenképp kenni kell. Mindegy mivel, nem kell a méregdrága krémeket megvenni, sima, jó zsíros krém tökéletes. Pl. Nivea, Dove. Nekem a Dove tégelyes nagyon bevált.
2014. nov. 18. 19:23
 8/15 anonim ***** válasza:

szia

ugyanezt ézem kb 2hete..és egyre rosszabb!

kenegetem minden nap,niveával de olyan durva szakadásaim lettek függőlegesen,hogy ihaj.. pedig csak 22éves vagyok.. konkrétan olyan érzésem van,mintha nyúlna folyamatosan,alul,oldalt,mindenhol fáj :(

35hkm

2014. nov. 18. 20:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szokott berepedni a bőr :( sajnos én sem úsztak meg,pedig kentem minden nap,szorgosan. Első terhesség alatt a derekam,a melleim,a fenekem,a combom belső része... Nagyon vékony voltam előtte,sokat híztam,így alakult,nem zavarnak igazából,mert halványodtak sokat. Most a másodikkal a régiek nyílnak szét,de most a pocimon is keletkezett 1-2 csík,sajnos :( hiába a krémek,kifejezetten stria ellenit használtam és mégis.
2014. nov. 18. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:

6. vagyok

utolso , en a dmben vettem alverde kisnama olajat, honapokig eleg volt egy es annyiba kerul, mint egy aag testapolo. pedig nem csak a hasam,hanem a combtom fenekem is kentem vele. 37 evesen szultem es kimondottan vekony alkat mellett akkoea volt a vasam, h mar 6 honapos terhesen is mindenorasnak neztek, elkerekedett a szemuk, amikor mondtam, h meg 3 hobap van hatra. biztos, h a jo genetika is kozeejatszott, de semmi nem laszik a hasamon. olyan, mibtha sosem szultem volna. egy kis odafigyeles meg a vesztes heltzeten is rengereget javit. ha kevesbe nelyul a repedes,mar az is valami...

2014. nov. 18. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!