Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Válogatós 2 évesnek reggeli,va...

Válogatós 2 évesnek reggeli,vacsi ötletek? Mit szoktál adni?

Figyelt kérdés
Sajnos a kenyeret alig eszi,csak bundás kenyér formájában,és piritosként,ezeket sokat kapja de szeretném színesíteni az étrendjét, nem édes dolgokkal,mivel azt minden mennyiségben enné ha hagynám :( felvágottakat, virsliket sajnos nem eszi,gyümit szokott kapni almát,körtet,banánt ezt eszi,illetve joghurtot amit nagyon szeret. Most vettem neki bolti tejpépet jobb híján... ötleteket szeretnék
2022. márc. 27. 13:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sajnos natúran semmilyen zöldséget nem eszik meg, csak fasírtba, tésztás kajába stb belerejtve.

Nehezíti a dolgomat,hogy mindezek mellett ő egy nagyon jó étvágyú gyerek,szóval még bőséges reggelit is vár, csak akkor tudnám minek válogat? 😅

2022. márc. 27. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Így nehéz lesz. 🙂 Akkor próbálj meg egy képet, figurát kirakni kajából, hátha.
2022. márc. 27. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Előző napi ebèdből maradèk? Az nem is èdes, de mègis kedvère valò.
2022. márc. 28. 00:05
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

5-ös vagyok, tegnap ezt próbáltam ki, fél adaggal, 1 banánnal, így is alig édes, de szerintem a banán, fahéj, kókusz ki is hagyható, és ezt is lehet helyette pl. kevés paradicsomszósszal, oreganoval, bazsalikommal, sóval és akkor pizzás muffin lesz. A répa ízét meg nem érezni benne, és akkor megint csak enne zöldséget is.

2022. márc. 28. 10:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a válogatás a nehezen rágással szokott még bonyolódni, hát nem a legegészségesebb, de amik segítenek: boci puding (ezt lehet sűríteni is, ha mást nem fogad el, fáradt megrágni) ,kakaós csiga (puhábbat veszek inkább) , ha pékáru akkor rozsos cornspitz pl körözöttel vagy zöldfűszeres túróval szokott néha kedvenc lenni :) , maci sajt :) illetve még a Danonínó Aldi,Lidl változatainak is szokott sikere lenni, ha a joghurtot szereti, lehet ezekből is kipótolná a vacsit. Sonka, sajt nálunk is esetleges (a szeletelt) és mennyiségre kevesebb fogy belőle akkor is ha épp két belőle.Müzli nagyobb darabos nagy ritkán joghurttal megpuhítva még esetleg. Illetve gesztenyés dolgokat lehet adni ha nehezen gyarapszik súlyra, még ez szokott segíteni, de az hasfogó mint a banán, nem lehet mindig. Remélem tudtam segíteni valamelyik ötlettel :) !
2022. márc. 28. 14:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Valami sós sütemény? Pogácsa, sajtos rúd, pizzás csiga? Nem kell reggeli előtt nekiállni sütni, ezek elállnak több napig ha hétvégén megsütöd, de ha nagyon nincs időd pékségben is meg lehet venni. Van sokféle sós muffin recept is, azokba lehet zöldségeket is rejteni.
2022. márc. 28. 15:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😊
2022. márc. 28. 16:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!