Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Agyamra megy a gyerek, másnál...

Agyamra megy a gyerek, másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
5 éves a gyerekem, de nem tud 2 percre békén hagyni, már tiszta ideg vagyok estére tőle. Azt akarja, hogy folyton vele foglalkozzak.
2022. márc. 15. 13:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#30, nalunk is igy van, csak majdnem 4 ev korkulonbseggel, a kicsi meg egy csomo mindent nem kaphat, amit a nagy igen.
2022. márc. 15. 22:05
 32/38 Derjaderja ***** válasza:

A fiam csak 15 hónapos de kb fél éve masszívan hajt mindenre, ami a tesónál van. És ordít és földhöz vágja magát.

A nővére meg már attól kész volt, hogy magzat korában rugdalózót vettem a leendő öccsének, hónapokig zokogott, miután megszületett és mindendéle krízisek voltak. De hozzáteszem, már igazán jó pajtik (csak túl "kreatívan" rosszalkodnak együtt pl forgófotelben pörgetik egymást ezerrel).

Ez tényleg nagyon nehéz, de azért nem értem, a 8 éves már egyedül is fűz gyöngyöt, csukd rá az ajtót és vidd játszani a kis "szörnyit", ha meg alszik majd kézműveskedtek együtt. A párod is kivan, akkor ő mért nem viszi el kismotorozni a fiát?

Gyakorlatilag csak a 7végéken belül arról az időről van szó, amikor mind2 gyerek éber és épp nincs se napirendi pont.

2022. márc. 16. 00:49
 33/38 anonim ***** válasza:
Utolso,nalunk is nagy feltekenykedes volt. I love mom bodytol sirva fakadt es neki rajzolnom kellett egyet. Hat evesen mikor az ocsi született ujra bekakilt,szoval nagyon megviselte es azota is baromira feltekenyek egymasra. Racsukom az ajtot de feltepi,onnantol nem erdekli semmi,csak h a tesohoz bejusson. A lanyom meg velunk,mellettunk akar lenni,nem akar zart ajtok mogott egyedul ucsorogni El kell vinni az egyiket itthonrol,szo szerint. De gondolkoztam,hogy a nappalit kulonvalasztom,de mindenen áttör 😅
2022. márc. 16. 05:57
 34/38 anonim ***** válasza:
Hetvege egesz nap ,es minden hetkoznap miutan hazajon a sulibol.
2022. márc. 16. 05:58
 35/38 anonim ***** válasza:
23-as, mit tennel, ha nem kaphatnak meg mindenbol ugyanazt a nagyobb korkulonbseg miatt?
2022. márc. 16. 06:38
 36/38 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 éves lesz nemsokára. Szegénykém nagyon szereti a gyerekeket, nem vagyok elég neki, magányos. A játszótéren is, ő választ valakit és próbál kapcsolódni. Ha terhes a másiknak, akkor nem engedem, persze. Amúgy meg ugye 2 perc nyugat sincs nekem. A férjem teljesen ekzárkózik a második elől, mert egy is sok neki. Így nem csoda. De már késő is lenne ehhez. Megszívtuk mind. De főleg a fiam.
2022. márc. 16. 13:22
 37/38 anonim ***** válasza:
36, miert lenne keso? Nalunk majdnem 4 ev van a ket gyerek kozott, es tok jol eljatszanak.
2022. márc. 16. 13:51
 38/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, mondd meg a gyereknek hogy most nincs kedved játszani. Miért? Azért mert felnőtt vagy és a felnőttek már nem játszanak annyit. Pont. Küldd a szobájába, legozni, könyvet nézni, akármit csinálni. Lehet hogy eleinte 3 percet se lesz el, de legyél kitartó.

Mondjuk ha az elmúlt 5 évben nem így tettél, akkor már kicsit nehéz lesz változtatni.

Én nem vagyok (sajnos) az a nagyon egyuttjatszos, bohockodos, gyerekkel bolondozos típus. Nagy kinszenvedes rávenni magam sokszor, hogy eleget tegyek a lanyaim kérésének és együtt babazzunk stb. Persze megteszem, de nem mindig. Megtanulták és elfogadják, nem nyaggatnak 0-24. Elvannak egymással is, persze olyankor van cirkusz. De egyedül is el tudják foglalni magukat.

2022. márc. 16. 20:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!