Mit tehetnék? Még a gondolatától is kivagyok, hogy az apjával van?
A lényeg annyi, hogy a közös 9 éves lányunkat az apja elviszi szinte minden hétvégén. Nem akarok belemenni, hogy ott mi zajlik, de a lényeg annyi, hogy nincs életveszélyben, mégis féltem. Olyan dolgok történnek, ami az én értékrendembe nem illik, olyan személyekkel van, akiket nem szeretek. Felelőtlennek, alkalmatlannak tartom. Persze ettől az apja, joga van, értem. De nem szeretem azt, ami ott történik vele. Az én gyerekem is!
Mit tegyek? Mire gondoljak? Egész hétvégén ezen aggódok. Van, hogy a telefont egész hétvégén nem veszik fel (nem hívogatom folyamatosan), és már az autózástól is félek (másik városban lakik), mert nem körültekintő a vezetésben sem. Nem hozza haza időben, emiatt tanulni nem is tudunk hétvégén. Képzeljétek magatokat a helyembe! A gyereketekkel olyanokat csinálnak, aminek nem örültök. Ti hogyan reagálnátok erre? Apukával nem lehet megbeszélni.
Az említetteken kívül nagyon zavar, hogy borzalmasan trágár kifejezéseket hall, amiket előfordul, hogy használ is. Apuka nem egyedül él, hanem egy rokonával, ahol van egy kicsi gyerek és ha odamegy a lányunk, nekem sokszor úgy tűnik, hogy őt kérik meg, hogy foglalkozzon vele, vigyázzon rá. Ezen kívül szintén rokon, 13-14 éves lányokkal elengedi vásárolni. Nem mennek messzire, de azért mégis gyerekek egy nagyvárosban. Ráadásul én azt sem támogatom, hogy ennyi pénzt adjunk arra, hogy vegyen amit akar. Az étkezésre sem figyelnek egyáltalán. Nagy már, oké, szól, ha éhes. De van hogy járják a várost egész nap, mennek ide-oda és meséli a lányom, hogy délután jutott eszébe, hogy nem is ettek még aznap és akkor már nagyon éhes volt. Akkor meg valami gyorskaját kapott.
Szeret nála végülis, de az nem jelenti azt, hogy jót is tesz neki. Úgy kezelik, mint egy 16-17 éves lányt.
Nekem sem tetszene ezek közül több dolog,( evés..trágár beszéd) de azért túlgondolod.
Viszont az időben hazamenetből nem engednék.
Vagy meg kell tanulnia ott vagy,addig nem megy el, ha nem jönnek időben, bàr nàlunk mindig pénteken kellett megtanulni hétfőre, vasàrnap meg belenézni, ha felelet doga volt várható)
Plusz én nem engednèm minden hétvégén.
Nektek nincs minőségi időtök soha együtt, csak a hétköznapi rohanás.
Felfújod jobban mint kellene.
Eleve azt kellene a fejedben helyre tenni, hogy nem csak Te vagy képes a gyereket életben tartani.
Szerinted máshol nem fog soha káromkodást hallani?
Azért nehogy már egy 9 évest ne lehessen elengedni boltba, akár nagyobb gyerekkel akár egyedül.. Ez azért nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!