Miért forog állandóan a gyerekem gondolata az evés körül?
Így is bőven és tartalmasan eszik, ennek ellenére olyanokat talál ki, hogy "ebédidő", de már 11-kor vagy szóváteszi, ha nem érünk haza pont vacsoraidőre, tehát rákérdez, hogy hány óra, na mert akkor miért nem vacsorázunk már? Pedig egész mással vagyunk elfoglalva, és mégis kivárja azt a pillanatot, hogy kibökhesse végre.
Az összes játéka már erről szól, indít egy orvososdival, és kilyukadunk, hogy az orvos étterembe megy, ezt-azt rendel. Vagy ő búvár, és abból is sikerül kihoznia, hogy mikor mit fog enni. Tehát állandóan - már tényleg zavaró.
bocs, de úgy irigyellek! :-(
Az én gyerekeimet lasszóval kell befogni, ha evésidő van....és akkor is maréknyi adagokat esznek.....már ha belekóstolnak egyáltalán...
Én meg ettől készülök ki.
6 éves, viszonylag normálisan evett mindig (kicsit többet, kicsit kevesebbet, semmi kirívó). Rákérdeztem az óvó néninél, hogy bent hogy eszik, erre mondja, hogy épp a napokban beszélgettek arról, hogy ekkora gyerekbe hol fér el ennyi étel. Mindig nagy adagot kér, másodszor is jelentkezik és azt is mind megeszi.
Ráadásul ő túlontúl nyugis gyerek, még azt sem mondhatnám, hogy leszaladgálja.
Vélemények?
Mozgásfejlődés terén. De ha visszakérdezel, akkor valószínüleg nem. :)
99% hogy növésben van. Ilyen típus. Majd változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!